Første treningen i år!! (andreamar1a)

Første treningen i år!!

Hei!

Skal snart på trening en tur. Første treningen i år, jey. Har nettopp spist middag, og før det tok jeg meg en liten (snakker om minutter) powernap. Det er faktisk sinnsykt deilig. Skulle igrunnen ha øvd til mattetentamen i hele dag, men jeg har faktisk ikke orket. Så som alltid blir det å pugge litt på det inatt. Vet jeg ikke kommer til å få så bra, men jeg klarer meg godt med en 4'er! Da blir jeg suuupeeer fornøyd faktisk. Jeg er uheldigvis en av de som er svak i matte.. Men kan trøste meg med at jeg ikke er den værste i klassen. Hehe. Nå skal jeg gjøre meg klar for trening, snakkes senere eller imorgen. Har du trent i år?

Forresten.. Er det bare med blogg/bloggsoft er helt klikk med? Kan ikke se statestikken engang. Står bare at vi har hatt 2 lesere de siste 30 dagene. Får ikke laste opp de bildene jeg vill heller. Stress.. Har sett at noen toppbloggere me sliter med dette. Håper det ordner seg!!!


Gammelt bilde fordi det klikker...

♥ Andrea

 


  1 kommentarer på "Første treningen i år!!"

Postet av: Mia Amandine
Kos deg!:)
05.01.2012, 21:23

Skriv en ny kommentarAndrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar./a>.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits