Ikke i nærheten av perfekt (andreamar1a)

Ikke i nærheten av perfekt

Nå for tiden, har jeg hatt en følelse på at noe ikke er som det skal. Jeg føler at det snart kommer til og skje noe stort, men jeg vet ikke hva. For å være helt ærlig, så savner jeg en person nå. En person som har betydd sinnsykt mye for meg gjennom årene som har gått. Jeg savner og ha noen og snakke med, som vet det meste om meg. Jeg er en av de personene so bare setter på smilet og later som om alt er bra. Jeg  som sikker mange andre har opplevd at mange har gått bak min rygg. Den følelsen av at noen du trodde var bestevenne din går og snakker dritt om deg, er ikke noe god. Jeg er også veldig flink til og drite i alt og alle en dag, gjøre mye domt, og angre dagen etter. Jeg håper 2012 blir det beste året noensinne. Men akkurat nå ser det ikke så veldig lyst ut akkurat..

Jeg er glad for at jeg har en venn, som nesten alltid er der for meg. Jeg kan omtrent være meg self 100% med henne. Håper vi forblir venner for alltid♥ Jeg har også en vennine som står meg veldig nær, men når hun får kjangsen til og være med noen kulere og eldre en meg og mine venner, så gjør hun det. Kjipt. Hun ser det ikke selv heller. Og så har vi ei som jeg synest det er litt rart og være med, tenker heletide på at hun skal gå tilbake til sine gamle venner.. Og så er det en søt jente på ca.150 som jer er supah glad i. Kødder heletiden sammen♥ Noen har vel kanskje kjendt seg igjen?

Jeg vil at alt skal bli perfekt, selv om jeg ikke gjør så mye for at det skal bli det selv, men det skal jeg prøve på framover! Skal slutte og snakke stygt, banne, leve sunt og slikt! Skal rett og slett få et bedre liv, og slutte og bry meg opp i hva alle andre mener. 


Hvordan er ditt liv nå fortiden?

♥ Andrea


  3 kommentarer på "Ikke i nærheten av perfekt"

Postet av: DJ.nkl
<3
13.01.2012, 22:06
Postet av: MartheeHaansen
Trist å høre at de e slikt! Du virka som ei kjekke jente, so de e berre å stå på, å so ordna de sej til slutt, slik de e meint å være! :) 2012 blir ett bra år, om du vil at de skal være ett bra år, husk de :D
14.01.2012, 14:25
URL: http://www.martheehaansen.blogg.no
Postet av: Mathilde
stå på!
14.01.2012, 16:13
URL: http://mathildekonstanse.blogg.no/

Skriv en ny kommentarAndrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar./a>.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits