Bilder fra skitur ++ (andreamar1a)

Bilder fra skitur ++

Heisann dere!

Sorry for sinnsyk dårlige oppdteringer fra meg. Skal skjerpe meg (engang..).Er sinnsykt skolelei fortiden, hærlig med helg. Men er så utrolig sliten, lite søvn får jeg også. Er vel en ganske god grunn til og være sliten, eller hva? Helgen har gått i ett så langt, rett etter skolen igår tok jeg og Silje oss en liten skitur. Ble noen fall på oss ja, heh. Senere på kvelden dro vi inn til kjære Maria. Spiste is og koset oss mye. Mer trenger man vell ikke si..

Idag har jeg, Maria, Nikolai og Jonas vært i vik. Vi har vært på kafe og snakket mye! Veldig koselig. Etter det var vi en liten tur til farmor for å spise grøt, før pappa kjørte oss videre til Silje hvor vi har vært helt til nå. Vi baket en hærlig oreo kake, nam. Synd jeg ikke har sans for så mye søt mat fortiden, theh. Har koset meg veldig mye ihvertfall! Imorgen skal jeg opp klokka 08.00 (!!!!!!!!) siden jeg skal i kirken. Skal både synge og være skuespiller i ett drama. Klokkaen 17.00 imorgen skal jeg spille kamp, blir skikkelig stress.. Kommer til og være sinnsykt trøtt. Kom gjerne å se på oss forresten, vi er superflinke! Neida.. Joda!

Men nå må jeg legge meg om jeg skal klare å vokne imorgen, vi snakkes søtinger!

Har du stått på ski i år?
Hva har du gjort sålangt i helgen? 


Søte Silje med ski på bena!


1


2


3 - hahah! 


Silje på vei opp igjen.


Jeg som klarte og ta mageplask rett på bakken med henda i været, sinnsykt vondt faktisk..


Silje knakk staven sin. Buhu.


I farteeen!

Har ingen bilder fra idag, eller har noen på mobilen, men orker ikke og legge de inn! ♥Godnatt. 

Andrea


  0 kommentarer på "Bilder fra skitur ++"

Skriv en ny kommentarAndrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar./a>.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits