Jævlige dager fører til.. (andreamar1a)

Jævlige dager fører til..

Heyhallåå!

Har en dag hver måned som er en drittdag, dette må vere drittdagen i april, kan ikke huske sist det var så jævla mye dritt.  Da jeg kom hjem fra skolen, satt jeg sekken min ute fordi det var så sinnsykt pent vær, nå ikveld fant jeg ikke sekken min, lette en stund.. Men så tenkte jeg, "faen!!! jeg satt jo den ute" Og den var jo sykt våt pga regnet, lurt. Har og en konfirmasjonstale som skal innleveres imorgen, hvem har ikke begynnt ennå? Jo meg. Hehe. Jeg skulle også ta meg en liten powernap i ca 1 time, som plutslig ble til 3, da jeg hadde verdens beste men tristeste drøm.. Hadde matteprøve idag og, gikk til helvette.. æsj. Liker ikke denne dagen! 

Når jeg har drittdager, må jeg bare gjøre noe gøy, så jeg bestillte meg nye sko, haha. Kom bare på det sånn plutslig. Trenger de egentlig ikke, men la gå. Bestillte også noe forrige uke som dere kan få se, elsker alt!


Nr.1 - her  // nr.2 -  her  // nr.3 - her ♥  // nr. 4 - her ♥♥! 

Nr. 1,2 og 3 bestillte jeg forrige uke og nr.4♥ idag!

Hva synest du?

♥ Andrea


  3 kommentarer på "Jævlige dager fører til.."

Postet av: Christina Pedersen - Alenemor til Patrick <3
Masse fint! :)
26.04.2012, 23:13
URL: http://christinapeedersen.blogg.no
Postet av: zfdxfcgvhbjknm
"trenger det sånn egentlig ikke" "la gå" skryter.
27.04.2012, 17:42
Postet av: Andrea&Maria
zfdxfcgvhbjknm: kjenner jeg blir litt irritert av kommentaren din, det må faktisk kunne gå ann å unne seg selv noe, uten at folk skal begynne å si at man skryter? finn heller en annen blogg å skriv det på, kjøper hva faen jeg vil :)
27.04.2012, 23:27
URL: http://andreamar1a.blogg.no/

Skriv en ny kommentarAndrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar./a>.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits