Ålesund imorgen! (andreamar1a)

Ålesund imorgen!

Hei dere!

Denne helgen har vært ganske så chill, på Fredag kom Bella (hunden min) på besøk. Hun bor hos en dame, gøy å få sett henne! På lørdagskvelden, dro jeg og Silje inn til Maria. Vi fikk besøk av noen kjekke gutter, og egentlig bare tok alt chill! Vi sov jo over hos Maria, så når vi voknet idag, var det sykt med sol ute, herlig! Det var supervarmt, så vi satt oss ut for å nyte det hele. Spilte litt fotball å sånn med broren til Maria, koselig! Etter jeg kom hjem fra Maria var jeg på tur med 2 hunder og tantungene mine. Nå ligger jeg i senga å skal til å sove♥

Imorgen har vi hjemmedag i mat og helse, det innebærer at vi skal lage mat og rydde hjemme. Kjedelig. Siden vi slipper skolen, tar jeg meg en liten tur til byen før jeg begynner på maten og vaskingen. Har hørt det er 50% på hele bikbok, håper det er sant!! Fikk med meg søte Silje, som til og med ville l gå fra skolen 2 timer tidligere for å bli med meg på shopping! Skal bli hyggelig♥ Nå må jeg sove litt, vi snakkes!


Meg og Silje

Hva har du gjort i helgen?

♥ Andrea


  0 kommentarer på "Ålesund imorgen!"

Skriv en ny kommentarAndrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar./a>.

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits