Blogg (andreamar1a)

L y k k e

Heiaa

Idag har jeg vært hos Davida sammen med Maria. Vi har baket mye godt til klassen imorgen. Da vi var ferdig dro vi ned til Maria, der så vi litt på PH og bare snakket. Drakk også melk, for dere som bryr dere. Nå skal jeg straks legge meg, sliten. Jeg er så utrolig lei av skole, er heldigvis bare en dag igjen, GLEDE. Skal være mye med venner i ferien, skal også jobbe endel, så skal jeg på ferie!  Skal sove nå, vi snakkes.

♥ Andrea

Engelsk framføring imorgen


Jeg hater sånne framføringen som du må framføre forran mange folk + jeg hater og suger i engelsk. Gleder meg til å være ferdig, jeg er tydligvis først ut også.. Dritt. 

Sov godt da dere!

♥ Andrea

Ålesund imorgen!

Hei dere!

Denne helgen har vært ganske så chill, på Fredag kom Bella (hunden min) på besøk. Hun bor hos en dame, gøy å få sett henne! På lørdagskvelden, dro jeg og Silje inn til Maria. Vi fikk besøk av noen kjekke gutter, og egentlig bare tok alt chill! Vi sov jo over hos Maria, så når vi voknet idag, var det sykt med sol ute, herlig! Det var supervarmt, så vi satt oss ut for å nyte det hele. Spilte litt fotball å sånn med broren til Maria, koselig! Etter jeg kom hjem fra Maria var jeg på tur med 2 hunder og tantungene mine. Nå ligger jeg i senga å skal til å sove♥

Imorgen har vi hjemmedag i mat og helse, det innebærer at vi skal lage mat og rydde hjemme. Kjedelig. Siden vi slipper skolen, tar jeg meg en liten tur til byen før jeg begynner på maten og vaskingen. Har hørt det er 50% på hele bikbok, håper det er sant!! Fikk med meg søte Silje, som til og med ville l gå fra skolen 2 timer tidligere for å bli med meg på shopping! Skal bli hyggelig♥ Nå må jeg sove litt, vi snakkes!


Meg og Silje

Hva har du gjort i helgen?

♥ Andrea

Jævlige dager fører til..

Heyhallåå!

Har en dag hver måned som er en drittdag, dette må vere drittdagen i april, kan ikke huske sist det var så jævla mye dritt.  Da jeg kom hjem fra skolen, satt jeg sekken min ute fordi det var så sinnsykt pent vær, nå ikveld fant jeg ikke sekken min, lette en stund.. Men så tenkte jeg, "faen!!! jeg satt jo den ute" Og den var jo sykt våt pga regnet, lurt. Har og en konfirmasjonstale som skal innleveres imorgen, hvem har ikke begynnt ennå? Jo meg. Hehe. Jeg skulle også ta meg en liten powernap i ca 1 time, som plutslig ble til 3, da jeg hadde verdens beste men tristeste drøm.. Hadde matteprøve idag og, gikk til helvette.. æsj. Liker ikke denne dagen! 

Når jeg har drittdager, må jeg bare gjøre noe gøy, så jeg bestillte meg nye sko, haha. Kom bare på det sånn plutslig. Trenger de egentlig ikke, men la gå. Bestillte også noe forrige uke som dere kan få se, elsker alt!


Nr.1 - her  // nr.2 -  her  // nr.3 - her ♥  // nr. 4 - her ♥♥! 

Nr. 1,2 og 3 bestillte jeg forrige uke og nr.4♥ idag!

Hva synest du?

♥ Andrea

Good feeling

Heisann dere! Har nettopp hatt en liten time med egentrening, føles så godt nå! Skal hoppe i dusjen å gjøre litt matte, vi snakkes!

Spørresøndag

Hei dere! Lenge siden sist? heh, jadda. 

Idag har det vært spørresøndag, først dro vi i kirken, så senere på dagen var det fest for oss konfirmanter med familie. Synest dagen har vært koselig jeg, kom hjem fra kirken og sov i noen timer, sovet veldig lite i helgen.. Nå skal dere få se noen bilder fra dagen, håper dere liker det!


Meg og maria i kirken
Nikolai <3<3


Brynjar og Guri!


Meg og bestiee!!


Davida, Maria, meg og Natalia ♥

Hva har du gjort idag?

♥ Andrea

Pakker i posten + gårsdagens innkjøp!

Hei!

Kom hjem fra Natalia for ikke så lenge siden. Jeg og Maria sov over hos henne. Ble ikke så mye søvn, sov i 5 timer eller noe sant, kjenner det i øynene. Nå skal jeg dusje, ordne meg og slikt. Vet ikke helt hva jeg skal idag, men å sitte hjemme orker jeg bare ikke. Kjedelig! Så blir vel kanskje en liten tur til noen venninner eller noe sånt. Nå skal dere få se gårsdagens innkjøg og 2 pakker jeg  hentet i posten igår.

Pakke nr. 1 - NELLY // Søt kjole fra Nelly, ca 300 kr elns


// Converse, all star. 699 .kr. LOVE.

Pakke nr. 2 - MAKESTYLE


// Selvbruning i fargen: Chocolate. 299 .kr

INNKJØP FRA IGÅR.


// Fake converse. 199 kr.

Var på Moa igår, sammen med søstra mi + kidsa. Koselig:-* Nå hopper jeg i dusjen, vi snakkes! HvaSynestDu?

Andrea

Skolebildex2

MIn klasse har også tatt skolebilde, så da tengte jeg å dele det med dere. Portrettbilde mitt var grusomt, så det får dere ikke se.. haha! Håper jeg blir heldigere med det i 10ende.


(meg i løpedrakten nederst) ♥


oppe: ingrid (venstre) og meg 
nede: maya (venstre og natalia ♥

 

Nå skal jeg gjøre det jeg er aller flinkest til. Slappe av og ikke gjøre noen ting! Kjenner det skal bli godt med helg ♥
Hva er dine planer for kvelden?

- Maria♥ 

20.jan.2012


Maria♥

Ikke i nærheten av perfekt

Nå for tiden, har jeg hatt en følelse på at noe ikke er som det skal. Jeg føler at det snart kommer til og skje noe stort, men jeg vet ikke hva. For å være helt ærlig, så savner jeg en person nå. En person som har betydd sinnsykt mye for meg gjennom årene som har gått. Jeg savner og ha noen og snakke med, som vet det meste om meg. Jeg er en av de personene so bare setter på smilet og later som om alt er bra. Jeg  som sikker mange andre har opplevd at mange har gått bak min rygg. Den følelsen av at noen du trodde var bestevenne din går og snakker dritt om deg, er ikke noe god. Jeg er også veldig flink til og drite i alt og alle en dag, gjøre mye domt, og angre dagen etter. Jeg håper 2012 blir det beste året noensinne. Men akkurat nå ser det ikke så veldig lyst ut akkurat..

Jeg er glad for at jeg har en venn, som nesten alltid er der for meg. Jeg kan omtrent være meg self 100% med henne. Håper vi forblir venner for alltid♥ Jeg har også en vennine som står meg veldig nær, men når hun får kjangsen til og være med noen kulere og eldre en meg og mine venner, så gjør hun det. Kjipt. Hun ser det ikke selv heller. Og så har vi ei som jeg synest det er litt rart og være med, tenker heletide på at hun skal gå tilbake til sine gamle venner.. Og så er det en søt jente på ca.150 som jer er supah glad i. Kødder heletiden sammen♥ Noen har vel kanskje kjendt seg igjen?

Jeg vil at alt skal bli perfekt, selv om jeg ikke gjør så mye for at det skal bli det selv, men det skal jeg prøve på framover! Skal slutte og snakke stygt, banne, leve sunt og slikt! Skal rett og slett få et bedre liv, og slutte og bry meg opp i hva alle andre mener. 


Hvordan er ditt liv nå fortiden?

♥ Andrea

VIDEOBLOGG KOMMER

I dag skal jeg og Andrea svare på spørsmålene dere har kommet med. Og det blir på video! Så om det er noe mer dere lurer på oss oss, må dere skrive det nå!


uff, grusomt bilde.

Kiss Maria♥

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden vi er nye på denne bloggen, tenkte vi og kjøre igang en liten spm runde. Vi svarer på det meste! Ikke vær redd. Om du bare skal spør til en av oss, kan du gjøre sånn:

Maria: Hvordan liker du deg på skolen din?

Vist du skal skrive slik begge kan svare, bare driter du i å ta  med noe navn!  

HÅPER PÅ MANGE SPM!!! (maria vet ikke om spm enda..)

♥ Andrea&Maria

 

Min siste dag som fjortiss

Hei dere!

Nå skal jeg ta meg en liten powernap, før jeg skal stelle meg og dra videre inn til Maria. Vi finner sikkert på mye rart vi ikveld, hehe. Jeg blir jo 15 imorgen, så må nyte den siste dagen. Tenk da, aldri mer fjortiss liksom. :P?;*. Tulla! Men fjortiss er veel alle en gang i blant. Hehe. Er trøtt jeg nå, snakkes! Hva skal du gjøre ikveld?


♥ Klem fra selveste fjortissgirl97

Første treningen i år!!

Hei!

Skal snart på trening en tur. Første treningen i år, jey. Har nettopp spist middag, og før det tok jeg meg en liten (snakker om minutter) powernap. Det er faktisk sinnsykt deilig. Skulle igrunnen ha øvd til mattetentamen i hele dag, men jeg har faktisk ikke orket. Så som alltid blir det å pugge litt på det inatt. Vet jeg ikke kommer til å få så bra, men jeg klarer meg godt med en 4'er! Da blir jeg suuupeeer fornøyd faktisk. Jeg er uheldigvis en av de som er svak i matte.. Men kan trøste meg med at jeg ikke er den værste i klassen. Hehe. Nå skal jeg gjøre meg klar for trening, snakkes senere eller imorgen. Har du trent i år?

Forresten.. Er det bare med blogg/bloggsoft er helt klikk med? Kan ikke se statestikken engang. Står bare at vi har hatt 2 lesere de siste 30 dagene. Får ikke laste opp de bildene jeg vill heller. Stress.. Har sett at noen toppbloggere me sliter med dette. Håper det ordner seg!!!


Gammelt bilde fordi det klikker...

♥ Andrea

 

Ryddet rommet

Heisann dere!

Vil egentlig bare si godnatt og at jeg er stolt av meg selv som har ryddet rommet. Som sikkert noen av mine nærmeste vet så er jeg elendig til og rydde rommet mitt. Ikke bra. Skulle igrunnen ha øvd til tentamen, men får takle en liten merknad imorgen.. Skulle gjøre et helt hefte, stress.. Men ja, her er noen bilder!


Har ikke sett så bra ut på leeenge.. Mangler bare noe bilder og slikt på veggene!


Går jo ikke an å rydde uten musikk. me love♥


GOD NATT ♥

♥ Andrea

Sliten

Akkurat ferdig med årets første trening! Hærlig ♥ Andrea skal sove over i natt, og så stikker vi til Ålesund å shopper i morgen. Men nå må jeg hoppe i dusjen! Hun er her vert øyeblikk.

Vi snakkest! Kiss Maria ♥

Bilder fra nyttårsaften

Hei!

Var en ganske ok kveld for meg igår. Ble ganske sen i seng ihvertfall, klokken bikket jo 8 før vi sovnet. Jeg og Davida sov altså over hos Natalia. Kjempekoselig. Først var vi litt hos Natalia, så dro vi ut en stund, men det var kjedelig. Så da dro vi inn igjen å spilte alias med Elias og broren til Natalia. Koselig nyttårsaften for min del! Hva gjor dere inatt/igår? 


Lite rakkerer i år..


kuuuuuuuuult


Skål da.

Har du hatt det gøy?

♥ Andrea

 

Godt nyttår!!! (etter kl.00.00)


Nå skal jeg til Natalia, vi snakkes!♥ Håper dere får en bra kveld bitches :-******* LOVEUALL 

GRATULERER MED DAGEN!

Idag har pappa og niesen min bursdag! Så jeg tenkte å skrive et innlegg om det her på bloggen! Gratulerer så mye med dagen, begge to! Kjempeglad i dere!♥ Skal i selskap til Madelen (niesen min) imorgen, også skal jeg på middag til pappa og de på søndag! Blir koselig det! Om en uke (7. januar) er det jo min tur! Gleder meg!

 


Gammelt bilde, iknow!

Når har du bursdag?

♥ Andrea

Morgenfugl

Hallo dere! Nå har jeg nettopp våknet... Neida.. Fikk vel aldri lakt meg, thihi. Jeg har sett på frustrerte fruer i natt jeg, og laget en sangvideo til dere. Satt i flere timer og lastet den opp på youtube! Men det gikk jo ikke? Etter den var ferdig, så skulle den behandlest? Og det tokk jo en evighet? Jeg ble rett og slett forbannet og krysset ut hele dritten.. Fml.. Får ikke lastet den opp i sann blogg opplastning heller? What to do?? Trenger hjeelp! 

Nå skal jeg rydde og vaske før mamma våkner! Tenkte og lage en hårvideo også, men jeg får jo ikke lastet den opp anyway.. Krise ass.. Menmen, håper på å være våken til ikveld, må bare få rettet på døgnrytmen min, går jo rett vest dette her. Haha! Så nå skal jeg ikke sove før rundt 22.00-00.00 ikveld! Håper jeg greier det! Skal en tur på besøk til søta Natalia senere også, blir gøøy! Men nå må jeg vel starte på ryddingen! Snakkes senere.Sånn har altså jeg sett ut inatt! 

Hvordan er din døgnrytme?

♥ Andrea

PARTYY

Hei, ville bare si at nå er jeg på party hos mormor og morfar! Love it!Noen nydlige bilder som morfar knipset, kun for dere! 

Hva gjør du ikveld? 

♥ Kiss Maria

Dårlig blogger

Nå de siste dagene har statestikken bare gått lenger og lenger ned over, dette skyldes dårlig blogging! Så nå er det skjerpings, sant Andrea?! Regner med hun er enig. Vi hadde en utrolig gøy kveld i går, og kosa oss masse, så det var egentlig grunnen til ingen blogging! Eller vi posta jo hvert sitt innlegg da. Høhø, mye å skryte av ♥ I dag skal det bli bedre! Har dere hatt dager med elendig blogging? 

Kiss Maria ♥

Så sinnsykt fint!!

Må bare dele en video med dere, kanskje dere har sett/hørt den før. Men denne jenten er utrolig flink og synge. Dere bør høre hele. Mammaen hennes lærte henne å synge, og da hun jenten var 5 år, fikk moren kreft. Moren døde når datteren var 7 år, og deretter har hun laget sanger. For en stemme ass!! I tilleg er hun så utrolig sterk! Nå er hun rundt 13 år. Håper dere tar dere tid til og høre noen sanger.♥

Hva synest du?

♥ Andrea

Ready


Da er jeg klar for kvelden!

Ha de gøy alle sammen.

Kiss Maria ♥

Juleaften

God jul alle sammen. Nå er jeg våken, og klar til fering, neida. Sitter sminkeløs med håret i taket!


Er skummelt hvor fort tiden har godt i år, nå er siste gaven på kalenderen min borte.


Som hvert år er det skattejakt hver lørdag, i desember.


Her ligger gaven min, får alltid litt større gave på juleaften. Idag fikk jeg mini ski og julestrømpe.


I dag var det jeg og Andreas (lillebror) som stod opp først. Vi lagde frukost til mamma og pappa! Og det klarte vi uten krangling, nesten i så fall! heh. 

Nå har jeg planer om å stelle meg. Må se litt bra ut på juleaften! Så har jeg planer om og bli med mamma i kirka, siden jeg skal konfirmerest i år og sånt. Og så er det vel bare kos med familien igjen ♥ Julemiddag, godteri, gaver og så skal vi opp til søskenbarna en tur i kveld! Kommer til å bli en fin julefeiring! Kos dere alle sammen i dag.

Hva skal dere i dag?

Kiss Maria♥

 

Jul i hjemmet

Godkveld til alle ♥ Nå er det deilig å vere ferdig med julenisse jobben. Har kjørt rundt til venner og familie med gaver! Slitsomt, men koslig er det jo selfølgelig. Mange har vel tradisjon å spise risgryn grøt juleaften, men vi har spist i dag! Så lille julaften er en grøtdag, her i familien. Også dette med pynting av juletreet, vi pynter det alltid lille juleaften. Så det skal vi gjøre nå snart! Mye jobb, siden vi har ett 4 meter høyt juletre!


Hadde ikke gjort noe med litt snø. Her regner det. Wihu, hærlig jul!

 

hvordan har deres dag hvert?
Kiss Maria♥
 

Må gjøre video?

Hei! Vi tenkte å ha en må gjøre video snart. Har du tips til hva rart vi kan finne på i videoen? Vi gjør det meste ass! Skriv en kommentar om hva du synest vi burde gjøre! 

Hva skal vi gjøre?

♥ Andrea&Maria

Juleferie!

Nå er det endelig juleferie, noe som jeg har ventet lenge på. Utrolig deilig ♥  Har akkurat kommet hjem fra skolen, sammen med kjæresten min! Nå sitter vi under ett pledd, og snart skal vi lage oss mat. Omelett, Fredrik (kjæresten min) lager seriøst verdens beste omelett! 


hah, kjærste kos ♥

ha en fin dag videre.  kiss Maria ♥

 

Juleball 2011

Som dere sikkert ikke er klare over, så har vi nettop hatt juleball på skolen. Og det var før vi lagde denne bloggen, så vi har ikke fått lagt ut bilder! Så det var akkurat det jeg hadde planer om å gjøre nå ♥


Meg og Nikko


Meg og Andrea


Meg, nikko, andrea og kongeen 


ingrid og meg 


silje, meg og andrea


The best bitches!


ett skrytebilde måtte selfølgelig vere med. fikk prisen årets miss sporty ♥

Og så avslutter vi med ett nydelig ett:


 Håper dere likte bildene, det var en koslig kveld, med mange hærlig folk!

Ha en fin dag videre, så snakkest vi.
kiss Maria♥ 
 

Rot i designet

Vil bare si at nå og i dagene fremover, kommer det til å bli litt rot i designet. Skal prøve å få lage bloggen litt proff skjønner'u. Men så da vet du det!

♥ Love from Andrea

Godmorgen

Klokken nærmer seg halv åtte, og jeg skal snart gå til skolen. I dag er det den siste skoledagen med fag, før jule ferie. Takk gud for det! Skolelei. Så de skal bli utrolig deilig med ferie nå, og bare gjøre ingenting! ahh ♥

Tengte jeg skulle fortelle dere en ting om meg selv, nå som jeg har skrevet det første innlegget på bloggen. Og det er ikke noe verre enn at jeg er sinnsykt slipp hendt. En veldig negativ til med meg, egentlig.  Jeg mister nesten alt jeg holder i henda! Og da gjelder dette spesielt mobilen min. stakkar♥ På lørdag mista jeg den i gulvet (1 av 1000 ganger) , og nå er den knust innvendig! So ingen mobil på meg i jula. Buhu.

 nnå må jeg få i meg noe å spise, å løpe til skolen! snakkest.
kiss maria♥ 

heiheihei

Hallo! Her sitter jeg klokken halv 3 på natten, og ikke får sove. Hva sker liksom? Imorgen er en viktig skoledag, så håper på å vokne til rett tid imorgen, kan ikke forsåve meg for 2 gang.. Akkurat nå kjeder jeg meg sinnsyyykt, så det beklager jeg. Sitter foresten og leser teenager post's på we♥it, har ikke annet å gjøre.. Eller skulle vel egentlig fått gjort lekser til imorgen,  men neida. Jeg er l a t.. Nå skal jeg forsette og lese, lykke til med mitt liv lsm, hei dårlige karakterer♥ Kos dere videre inatt da folkens! 

♥Love from Andrea

 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits