Diverse (andreamar1a)

Mitt naturlige hår

Jeg, som sikkert alle andre, bruker rettetang ganske mye på håret. Jeg retter ihvertfall håret alltid før jeg skal ut. Viss ikke jeg rekker det, slår jeg til med en stygg tut eller kjører løst hår (som jeg ikke er fan av uten å ha rettet det ut). Jeg føler meg faktisk litt små skitten viss ikke jeg ordner håret skikkelig. Dårlig uvane, man skal jo liksom kunne være normal. Ikke sant? Men vist å rette ut håret er det du trenger for å føle deg bra, hvorfor ikke gjøre det? 

Mitt naturlige hår:Hva synest du?
Bruker du å rette håret mye?

♥ Andrea 

Slaskeeen


Han overtar nesten hele dataen. Søte små(STORE) dyr ja.

Andrea

GODNATT


Gonatt til store og små! ♥ Sov godt

♥ Andrea

 

 

Mine tanker om nyttårsaften

Noe jeg alltid har ønsket, er å komme bra inn i hvert år. Men det er jo kjedelig og bare sitte hjemme med familien, holde på noen stjerneskudd og sånn.. Får ikke skyte opp raketter engang, heh.. I år skal jeg først feire nyttårsaften hjemme i selskap, så skal jeg videre til en venninne. Vi skal sikkert ut, se på raketter osv. Håper det blir koselig! Jeg synest egentlig at nyttårsaften ikke er så veldig stas.. Blir jo bare ett nytt år liksom? Men joda, funker det! Den beste må jo ha vært 1999-2000 året, haha.. Husker ikke det jeg .. I år skal jeg ta mange bilder til dere! Promise.

I år tenker jeg veldig mye på utøya-offrene. Jeg har sett i avise, på face, blogger og andre plasser at de gruer seg fryktelig til nyttårsaften. Noen av de, har tilogmed måttet fare på kurs, for å ikke bli alt for redde. Jeg sender ihvertfall mabge tanker til de som sliter med dette. Er så trist det som skjedde i sommer..Jeg personlig kjenner ingen av de som ble rammet, men har noen felles venner med noen. Og i tilleg så ble jeg skikkelig tilknyttet til en av de personene som døde.. Satt i flere dager å gråt for han.. Lillevenn♥  

Nå skal jeg prøve å sove for sikkert 5 gang, gonatt!


Hva skal du gjøre på nyttårsaften?

♥ Andrea

Dagmar

Jeg har aldri opplevd eklere ver, enn det var i går! Det var akkurat som om huset skulle falle sammen, bokstavelig talt. Men siden vi har ett ganske så nytt hus, så var det vel ikke akkurat verst hos oss da! Verre er det med hytta, den er helt ny, pluss den er nesten bare viduer. Men litt koselig var jo det i går da, stearinlys over hele huset ♥
Hvordan var Dagmar mot dere?

Kiss Maria♥ 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits