Hverdag (andreamar1a)

FIRST DAY AT WORK

Hei søte dere!

Idag har jeg faktis vært på jobb! Første dagen min med andre ord. Jeg synest det var gøy, men sykt travelt. Du går jo stort sett hele tiden. Men ja, til dere som lurer på hvor jeg jobber, så er det på Valaker i Ulsteinvik, på blåhuset! Fin kafe med mange hyggelige folk. 

Jeg og Davida skulle igrunnen bare jobbe der i arbeidsuken, men så lurte sjefen på om vi ville ha oss jobb, så hvorfor ikkje bare kjøre på! Trenger jo litt ekstra pæng. Hehe. Nå skal jeg hive på meg joggisen før jeg tar meg en liten tur ned til Silje. Vi snakkes! 

Hvordan har din dag vært?


♥ Andrea

Tannlegen snart

Hei dere!

Har nettopp stelt meg og spist frokost. Skulle egentlig ha vært på skolen nå, men siden jeg skal til tannlegen dopper jeg 15 minutter. Badass. Liker egentlig å være på tannlegen, men kan ikke fordra noen av de tannlegene. Idag vet jeg at de kommer til å spør hvorfor jeg ikke har bestilt time før... Jeg har faktisk glemt det, heh. Nå må jeg stikke! Ha en fin dag alle sammen!

-Andrea

Hjemme alene kos

Hei dere!

Jeg kom hjem fra skolen i 14.00 tiden, satt på med en venninne hjem fra busstoppet, snakk om latskap♥ Men det regnet faktisk sykt da, så da er det vell ok. Skjer ikke hver dag lsm. Nå har jeg nettopp spist taco, har laget det selv faktisk, sykt vanskelig, eller hva? Er jo helt alene hjemme her, så da blir det bare mat som jeg liker. Mamma er ikke begeistret for taco, så jeg benyttet kjangsen! Nå skal jeg slappe en stund, se på petter elsker mari, lese blader og slå musikken på! Elsker å ha tid helt for meg selv av og til! Hærlig. Ikveld skal jeg på trening, to viktige kamper i helgen!

Hva skal du gjøre/har gjort idag?


Taco uten disse er noe dritt!!
Andrea

Torsdagskos

Koos;*

-Maria

Boring shit

Sitter å øver på prøve nå, etter server det trening! Ha en fortsatt fin dag!

- Andrea

Sliten til 1000

Har øvd på prøve i så og si hele dag. Har skrevet mange sider om ting jeg sikkert ikke får noe om, jeg skal få minst en 5'er. Er foresten en prøve i matlaging, så det teller veldig mye på karakteren jeg får i faget. Kan ikke si att jeg har merket noe av valentine's dagen, har bare vært sliten. Nå vil jeg sove, godnatt til store og små!:-)'

Bruker du mye tid på å øve?

♥ Andrea

Nettshopping

Hei dere!

Sitter og bestiller meg noe fra nettet nå. Hva det er skal jeg vise dere når det kommer. Vet ikke enda om jeg har penger da, heh.. Men det får jeg fikse. Har 2 uker på meg, ble bare litt under 2 000. Har vært på hjemmebesøk pga konfen, litt koselig da. Denne uken er det mange prøver, det betyr puggingpuggingpugging. Må skjerpe meg når det gjelder skole. Vil ha en bra jobb jeg. Denne uken skal jeg også rydde mitt kjære rom, det er alltid rotete, livet er et slit ass. (neida) Til slutt vil jeg gratulere min kjære klassevennine med ny kjærste♥♥ Til lykke med livet.

Nå skal jeg sove, ha det godt.

♥ Andrea

 

Min helg

Startet helgen min på ungdomskafeen med Andrea og mange andre herlige! Ingen bilder der i fra, desverre!

Lørdags morgen var jeg på trening. Og etter det var jeg i hallen og så på min bror spille fotballcup!

Resten av kvelden tilbringte jeg med Andrea og Silje! Jeg lagde lasagne til de, og vi koset oss med mye godt!

Morsdagen var jeg med familie! Vi spiste tacopai til middag, som var nydelig. Mammas oreokake og mine cookies til dessert!

Haha! Jeg og Andreas lagde reklame.. Familie humor.
Hadde en hærlig dag <3

Hvordan var din dag?

-Maria

Verdens beste blogger

Ikke sant? Har mistet mange lesere.. Skal tro hvorfor? Blogglysten har ikke akkurat vært hos meg i det siste. Skal prve å skjærpe meg, jeg sier det alltid. Men det skjer som regel aldri. Skal prøve å skvise inn et innlegg pr dag ihvertfall, så får vi se! 

Idag fikk jeg plutselig lyst til å blogge, har en sinnsykt bra dag. Fikk igjen en bra prøve, we. Er ikke så ofte det skjer igrunnen. Tangtungen min Nea har også bursdag i dag, blir jo 8 år. Blir jo så stor! Siden de bor i samme hus som meg og mamma, så dro jeg opp før skolen for å spise kake, nam! Laget kake igår til henne, ostekake! Nå skal jeg snart ordne meg, før jeg skal på trening! Vi snakkes senere søtinger!


Ha en fin kveld kjære lesere!

♥ Andrea

 

Slitsom dag

Heii! I dag har det vert en utrolig slitsom dag. Jeg har ikke hvert i ro siden jeg stod opp. Men samtidig har dette hvert en fantastisk dag, har kosa meg masse. Skolen (9 og 10 klasse) har hvert på bondalseidet og stått på ski i dag, og når jeg kom hjem der i fra hoppa jeg i løpe skoene og stakk rett på trening! Så nå kjenner jeg meg ekstremt trøtt og sliteen..

Meg og Natalia gulle! Hun har bursdag i dag, btw! Håpe du fikk en hærlig dag<3

Og så hadde vi jo perfekt ver da! Ikke en sky på himmelen <3 hærlig!

Men nå legger jeg meg, er shit trøtt!
Godnatt alle søte <3

-Maria
(dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går)

Syk og svak

Hei! Ville bare si at jeg er syk fortiden, så blir litt lite blogging fra meg de neste dagene. Har mye prøver, kamper og treninger jeg også må prioritere! Ha en fin dag!

Andrea

Chillin with my caat

Hei dere!

Kom nettopp hjem. Har vært hos Davida en liten stund. Vi møtte drn nye "sjefen" vår. Har nemlig fått oss JOBB. Sinnsykt glad. Aldri hatt det før, så det skal bli gøy. Vi skal først jobbe derr i arbeidsuken for å se hvordan det går! Håper det går fint! Hvor det er kan jeg skrive om senere. Nå er det middag! I <3 POTETBALL

Ha en fin dag alle sammen!
Noen av dere som har jobb?

Meg+skole=?

Hei dere! 

 Nå skal jeg snart dra på trening, har 2 kamper i helgen, så veldig viktig med trening om vi skal greie å vinne. Har nettopp tatt meg en powernap.. Og spist noe frukt. Nam.

Fik tilbake kortet med karakterene fra så lanngt i 9. Jeg var ikke akkurat fornøyd, men skal skjerpe meg! Snittet mitt var høyere en sist gang ihvertfall. Wehuu. Mamma ble heldigvis ikke så skuffet som sist gang, theh.. Men nå må jeg stikke! Snakkes senere!

Hvordan går det med dine karakterer?♥ Andrea

Bilder fra skitur ++

Heisann dere!

Sorry for sinnsyk dårlige oppdteringer fra meg. Skal skjerpe meg (engang..).Er sinnsykt skolelei fortiden, hærlig med helg. Men er så utrolig sliten, lite søvn får jeg også. Er vel en ganske god grunn til og være sliten, eller hva? Helgen har gått i ett så langt, rett etter skolen igår tok jeg og Silje oss en liten skitur. Ble noen fall på oss ja, heh. Senere på kvelden dro vi inn til kjære Maria. Spiste is og koset oss mye. Mer trenger man vell ikke si..

Idag har jeg, Maria, Nikolai og Jonas vært i vik. Vi har vært på kafe og snakket mye! Veldig koselig. Etter det var vi en liten tur til farmor for å spise grøt, før pappa kjørte oss videre til Silje hvor vi har vært helt til nå. Vi baket en hærlig oreo kake, nam. Synd jeg ikke har sans for så mye søt mat fortiden, theh. Har koset meg veldig mye ihvertfall! Imorgen skal jeg opp klokka 08.00 (!!!!!!!!) siden jeg skal i kirken. Skal både synge og være skuespiller i ett drama. Klokkaen 17.00 imorgen skal jeg spille kamp, blir skikkelig stress.. Kommer til og være sinnsykt trøtt. Kom gjerne å se på oss forresten, vi er superflinke! Neida.. Joda!

Men nå må jeg legge meg om jeg skal klare å vokne imorgen, vi snakkes søtinger!

Har du stått på ski i år?
Hva har du gjort sålangt i helgen? 


Søte Silje med ski på bena!


1


2


3 - hahah! 


Silje på vei opp igjen.


Jeg som klarte og ta mageplask rett på bakken med henda i været, sinnsykt vondt faktisk..


Silje knakk staven sin. Buhu.


I farteeen!

Har ingen bilder fra idag, eller har noen på mobilen, men orker ikke og legge de inn! ♥Godnatt. 

Andrea

Trening next

Da stikker jeg på trening, søtinger <3

-Maria

18Januar

Hei dere!

Tenkte å titte innom en liten tur før jeg starter på leksene, livet er herlig eller hva? Ska spise middag i 5 tiden, så lurt å få fra meg noe lekser. Tror jeg skal rydde rommet også senere.. Så skal jeg på tensing, drar med meg søte Maria også vettu♥ Nå starter jeg på leksene, ha en fin dag!

Vil gratulere søte LINE med bursdagen idag, glad i deg♥

♥ Andrea

Tidenes brannsår!!

Hei! 

Etter trening kom jeg trillende hjem i min runde bil.. neida. Jeg kom fredlig hjem og dusjet før jeg satt på en pizza. Var nemmlig skrubbsulten. Når den var ferdig, kom jeg bort i ovnen, brant meg altså. Så hadde jeg litt kaldt vann på, så tenkte jeg ikke mer på det. Nå, som er en time etter. Er et punkt på  hånden min helt rødt, sykt å se på. Dere bryr dere kanskje ikke, men jeg jør♥ Her er bildeeeer!


Snill jente som gledet seg til mat.


Brannsåret. Dette er litt sykt for meg, kan ikke huske å ha brent meg før. Men om du ikke bryr deg trenger du heller ikke lese! Godnatt dere♥

♥ Andrea

Sliteen

Akkurat kommet hjem etter en 20 minutters egentrening! Hadde 15x15 intervall, og nå er jeg veldig sliten. Jeg skulle egentlig ha spenst med resten av friidretten i dag, men jeg skal på sånn hjemmegruppe for konfirmasjon! Har hørt det er veldig koselig, så jeg gleder meg.

Har du kjørt 15x15 før?!
-Maria

Skoleeen next

Hallo dere! Nå drar jeg snart til skolen, hadde ingenting godt og spise til frokost, æsj:( Vi snakkes senere!

Blir borte hele dagen

Godmorgen til store og små! 

Nå skal jeg ordne meg, før jeg tar turen videre på kamp. Skal spille 2 kamper idag, skal til og med helt til Sykkylven. Hørest ihvertfall ut som om det er sykt lang vei dit. Igår hadde jeg det kjempekoselig i selskap. Lenge siden så mange jenter har vært samlet. Love that. Nå må jeg stikke, vi snakkes! HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?


Bildet er fra igår.

♥ Andrea Nathalie

Selskap

Er i selskap hos søteste Line!! Bloggest imorgen dere!


♥ Andrea&Maria

GeekNå har jeg skrudd varmeovnen på 30, og sitter og gamer sims! Kan det bli bedre?! Ikke etter mine meninger i alle fall. 


Hva gjør du på en trist og kald dag?!
-Maria ♥

Flink blogger

Ikke sant? Neida. Jeg har ikke  noe motivasjon nå. Orker ikke å ta bilder heller, shit happens. Er så travelt med skole og sånt. Men fra og med imorgen skal jeg blogge hvertfall 1 innlegg om dagen! Jeg lover. 


Bilde tatt 17.Mai ifjor. Vi snakkes imorgen søtinger!

Andrea

Trening!

Nå stikker jeg på trening! Matpakke tips kommer senere.

-Maria

hate to wait


Sitter og hjesper og venter på Maria som spiser. Ska på trening etter det, vi bloggest ikveld! Hva gjør du idag?

♥ Andrea

Ready for selskap!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra treningssamling! Eller akkurat er vel litt feil å si da. For jeg kom hjem for nøyaktig 2 timer sider! Og nå skal jeg i familie-selskap. Så vi snakkest!

Kiss Maria!

Nyttårsballet

Heisann dere!

Kom hjem fra nyttårsball med tensingen for noen timer siden, var sinnsykt koselig. Først var det mat, så var det program og prisutdeling. Etter det var det dans. Jeg danset ikke så mye, men litt ble det jo! På slutten ble jeg sittende og snakke med en koslig gjeng, snakket om hester, skole og blogging. Hehe! Bra noen gidder og snakke om blogg da, hehe. (Ole Jørgen) Bør sjekke ut bloggen hans, kjempe bra!

Har ihvertfall hatt en kjempekoslig bursdag idag. Vi tapte forresten kampen, men la gå. Kommer flere kjangser. Skal jo spille imorgen også. Nå skal jeg ut en tur, ned til naboeen sammen med Silje. Litt sent kanskje, men who cares? Vi bloggest!


Silje og meg.


Ole jørgen og Martine!


Tonje og Silje.


Ole Martin og Kristoffer


cuteee


Holdt på med bordkonkuranse, mitt lag vant begge gangene. ♥love  it


guttaboys daa


Silje og Benedicte


Hva skal man si?


De burde blitt årets parr!!


Linepus


Partyy all night


raveee!Tonje og Robert (og line da)


Tonje, Peter og Meg.


Søteste Ole Jørgeen!


Han fikk også årets antrekk, gratulerer!


♥ Hyggelig

Hva har du gjort ikveld?

♥ Andrea

 

Kampklar!

Hallo dere!

Idag skal jeg spille håndballkamp, årets første. Har jo bursdag også, så det kommer til og bli gøøy! Senere idag er det jo nyttårsball med tensingen. Så etter kampen drar jeg over til Silje for å ordne meg hos hun. Kommer til å ha litt dårlig tid men det får bare gå. Har heller ikke aning på hva jeg skal ha på meg. Så kanskje dere skal få bestemme? Kan legge ut ett innlegg med antrekk om jeg har tid! Men nå skal jeg ordne meg klar til kamp, vi snakkes!

Tusentakk til Maria for det søte innlegget btw. ♥you.
Hva skal du idag?

♥ Andrea

Jenta har bursdag!!

Andrea blir 15 år idag!! Og det feiret vi i går ;* var ute å spiste og kosa oss <3 iloveu dreyya mii! Klarer ikke vente til du er 30!

Bursdags barnet! Jenta mi <3

Jeg skal forresten bort i helga, så det blir ikke noen oppdateringer på meg(tror jeg da)! Jeg skal på treningssamling til Sykkylven, og reiser nå om en halv time! Så jeg må løpe nå!
Vi snakkest!

Ikke glem og legg i gjen en hilsen til Andrea!
Kiss Maria<3

Ny mobil!

Som jeg skrev i går, så fikk fikk jeg meg ny mobil! Og jeg har fått en del spørsmål på hvorfor jeg fikk IPhone 4S når jeg for noen uker siden hadde IPhone 4. Haha, hører utskjemd ut! Men min gamle IPhone sluttet og virke, så vi sendte den inn til appel! Og da sa de att jeg skulle få meg en ny telefon, og da ble jeg selvfølgelig kjempe glad. Og da jeg fikk pakken i posten, og såg det var en 4S ble jeg sjokka, fordi jeg var ikke klar over att det var det jeg fikk. Men jeg ble selvfølgelig utrolig glad! Og siden da, har det ikke vert andre enn meg og mitt lille barn! Nemlig, min vidunderlige IPhone 4S!

Her er bare 2 av mange fjortizz bilder! Lovemyself! Hehe, tulla <3

Kommer innkjøp bilder fra tirsdag senere, forresten! Så vi snakkest.

Kiss Maria <3

Lykke!

Se hva jeg fikk i posten i dag! Endelig var IPhonen min tilbake. Og ikke den gamle, men en helt ny! Blogger om den senere.
Kiss Maria♥

Sliten

Null oppdateringer fra meg i dag. Unnskjuld, men har hvert opptatt! Tidligere i dag, var jeg hos mormor og morfar, og nå har jeg hvert på varetelling for friidretten. Og det tok jo tid! Så nå er jeg kjempe sliten. Orker ikke skrive mer, går å legger meg. Så skrivest vi ♥

Bare jeg som har hatt en travel dag?

Kiss Maria ♥

Trening is it

I dag har jeg vært på trening. Vi hadde bakke løp, og jeg tror faktisk jeg aldri har hvert så kald før. Det reinet sinnsykt mye! Men utrolig deilig nå som jeg er ferdig da. Jaja, planene mine videre for dagen er enkle, jeg skal slappe av og overnatte med mormor og morfar. Lenge siden, så det blir koselig ♥


Har du trent i dag?

Kiss Maria♥

 

Hærlig kveld

Heioghallo. 

Kom hjem fra Maria for en stund siden, veldig koselig. Vi spilte buzz med broren hennes og Håvrad (en venn av broren). Var også en liten tur ned på Napoli for å chille litt med en varm kakao. Etter det kjøpte vi ben and jerry's og dro opp igjen til Maria. Prøvde oss også litt på må gjøre videoen, det gikk ikke så veldig bra akkurat. Men ska prøve og få redigert det lille som er, vist noen er interessert da. Nå skal jeg se noen episoder med frustrerte fruer før jeg slokner. Vi bloggest!


Prøvde å lage må gjøre video, haha.. 


Andreas, Maria og Håvard. ♥♥♥


Nam, is.. synd der ikke var min favoritt sort..


Søte søskenpareet!


Klar for å slå alle i buzz!


Chiller lism


Til slutt spilte vi litt kort.. og...


spiste litt oreo kake, sunneste på lenge ass.


Noen småjenter som vil ha napp? skulle hilse så mye fra Andreas!!

Hvordan har din dag/kveld vært?

♥ Andrea

28.des.2011

NÅ sitter jeg hjemme og venter på andrea. Hun sover så utrolig lenge! Jeg har hvert våken siden klokka 8. Sykt, men lillebroren min skulle spille på grendacupen i hareidshallen. Så da måtte jeg se. Og nå har jeg og mamma akkurat hvert i Ulsteinvik og bytta noen julegaver, og slik! Så nå er jeg hjemme alene, og venter på sovegrisen ♥


ny ring fra glitter, btw!

Hva er dine planer for dagen? 

Kiss Maria♥

Juleselskap

Unskyld meg, men Dagmar sin feil. Haha! Dagmar har tatt fra oss strømmen to lange dager nå. Men endelig er strømmen her. I går hadde vi vårt årlige juleselskap, men ikke som alle de andre årene, men nemlig i mørket. Det var faktisk veldig koselig ♥Va flink, og baket fire fletteloffer til mamma ♥


Hjemmelaget vaniljeis med daim biter (dette var før jeg tok i daim) ♥


se så søt nisse!


oreokake♥


fjortizz <333 Åh, jeg har så sinnsykt lyst på nytt kamera! Mitt tar bare dritt bilder.

 Har planer om å poste ett innlegg om iskrem maskinen min. Med oppskrift på daim isen min! Kommer senere.

Har dere juleselskap med familie?
 Kiss Maria♥

Videoblogg på vei!!

Hei! Ville bare si at jeg holder på å laste opp en videoblogg til dere! Tar sinnsykt lang tid å få lastet den opp, pga uværet.. Shitt... Tenkte jeg skulle ut og ta noen bilder av skadene til orkanen, kanskje jeg skal dele noen med dere senere? Ha en fin dag da dere!


Hva skal du gjøre idag?

♥ Andrea

Hærlig


Har ikke ord hvor hærlig dette er! Jeg og Andrea har blogget i en uke nå, og vi har passert 100 lesere daglig. Trodde aldri vi kom til å komme oss så lang, eller ikke på så kort tid i alle fall! Dette gjør lysten til å fortsette med blogging i lang tid, veldig stor! Tusentakk alle søte ♥ Vi ligger faktisk på 2. plass i Hareid også! Åh, hærlig.

Kiss Maria ♥

Bildedryss

Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg fikk, og hadde en kjempe fin dag med familien min ♥ Her kommer noen blider fra i går! 


Slik startet altså dagen..


her er familien, før middagen ♥
 

eneste bilde som ble "seriøst"


før vi åpna gaver.

tulle gave, fra pappa! 1 av mange.


pappa ♥


nam, godteri fra kjærsten!


Fikk også verdens fineste ring! Også fra kjærsten ♥¨


gavene fra andrea! Kjempe fornøyd!


Iskrem maskin! Jeg skal lage is i dag, ofc!

Denne julen fikk jeg mest penger og gavekort, men det var det jeg ønsket meg aller mest, så er kjempe fornøyd med det! Og jeg er selfølgelig like glad for alt jeg har fått. Tusentakk til alle vennenen og familien min for alt sammen ♥ Nå skal jeg hive på meg treningskle, ut og jogge og der etter styrke trening. 

Hvordan var din dag?

Kiss Maria ♥

 

 
Bilder fra dagen

Hei, jeg har hatt en ganske ok jul. Har ikke hatt så mye julestemning, men det beste er vell å kose seg med venner og famile, å ikke minst og glede andre. Jeg elsker å glede andre! Vi spiste først middag og slikt hjemme, så dro vi til foreldrene til Morten (kjærsten til søsteren min) og opnet pakker og spiste desert! Årker ikke skrive så mye, så dere kan heller få en hel hau med bilder. Hvordan har din jul vært?


Glad baby♥


Søt baby som venter på mat.


Koselig bord, men var nokk ikke jeg som pyntet det..


To søte jenter som roper etter mat, namnamnam.


Mamma og Madelen som er stappmette.


Mor og datter som er klar til å dra


Søte Lena og mammaen hennes som åpner pakker, wiheeuuu.


Madelen som ikke helt forstår hva hun ska gjøre med pakker..


Fikk verdens fineste bilde med Marianne, som er mammaen til Morten! Hun er så flink til å lage bilder og slikt, elsker dette bilder! Tusen takk♥

Nå har dere fått se de beste bildene, var mange! Hva synest du? Men orker ikke mer, vil sove! Godnatt!

♥ Andrea

Lillejulaften - bilder

Hei, idag har jeg bare chillet! 


Jeg var hjemme alene så jeg laget grøt, nam. Men fy så lang tid det tar, omg.Så fikk jeg plutselig lyst til å vaske, så jeg vasket hele kjøkkenet. Selv om det var rent fra før.. Jeg burde vasket rommet i steden, haha.

Pyntet også ja? heheOg så har jeg kjørt rundt med gaver, snakket i telefon, sett filmen, spist godteri, drukket brus.. Og litt mer sånne ting! 

Hva har du gjort idag?

Andrea

 

Kjipt ass..

Heisann!

Kom hjem fra vik for en liten stund siden, fikk kjøpt siste julegavene og slikt, sinnsykt herlig å endelig være ferdig. Neste år tror ikke jeg at de blir kjøpt til venner, bedre å bare ha en jentekveld eller noe der alle kjøper/lager noe og har med seg. Eller kanskje fare på en liten hyttetur? Hehe. Jeg og maria møtte foresten på Davida, brorene og moren hennes på en kafe, kjempekoselig! Vi satt en stund og snakket med dem, moren til Davida er kul! Du burde møte henne ass! 

Og så er det noe jeg gjerne vil fortelle dere.. nemlig.. TENK AT DET ER 22. DESEMBER DA??? 2 DAGER SÅ ER DET JUL???? jeg klarer ikke tenke det, har ikke julestemning. Jeg synest det er litt sinnsykt jeg.. Da jeg  var mindre, hadde jeg så syyyyk julestemning hvert år, det er trist at det skal forsvinne etter som du blir eldre.. Pakkene blir kjedligere og sånn.. Kjipt ass.. Men må vel bare leve med det! Flere som kjenner seg igjen foresten? 


Davida og Stian, kulestee! Er desverre ingen bilder av mammaen til Davida :(


Ryper på shopping.


Jeg og Maria fant de kuleste pelskåpene ever, haha. (ikke ekte pels)


Kuleste smykket da! Synd det er julegave da.


Søta som er glad for å være ferdig, men som ikke liker å bruke penger.

Hvordan har din dag vært?

 Andrea

 

Ulsteinvik
fin, hehe! Håper virkelig jeg får speilrefleks i julegave. Dette hadde gjort alt så mye enklere.

Men ja, nå er jeg klar til å gå ned til bussen. Jeg og Andrea skal som sagt, til Ulstein vik! Vi skal kjøpe inn rester av julegaver, og dra på kafe ♥  Tror det kommer til å bli veldig koslig!

Hva er dine planer for dagen?
Kiss Maria ♥ 

Litt tidlig å pakke opp gaver kanskje?

Hello there! Nå har jeg nettopp sett noen episoder av Frustrerte fruer sammen med mamma, kjempekoselig! Hun har også godt motevisning for meg, kjøpt seg nye klær idag, som skjer stadig vekk her om dagen. (neida).. (joda). Jeg har også pakket inn noen julegaver, og opnet en.. Jeg klarer bare ikke vente, sorry mamma. Kan vel ikke være så vansklig å vite hvilken? Joda, den beste, altså speilreflekset. Såklart. Dumme meg. Men skal selvsagt(?) pakke den inn igjen som om den aldri har blitt opnet. I'm smart you know. 


Flotte julegaver? Jada. Jeg er jo expert på å pakke inn ting sjønneruuuu!!


Kameraet hadde jeg faktisk pakket inn med gullpapir og flott band rundt. Bare synd jeg ikke klarer og vente, mamma skulle ha gjemt gaven. Men joda, jeg elsker jo det så♥


Har spist pizza også, siden dere bryr dere så fælt.


Nå chiller jeg med min beste venn (min søte data) og drikker iste. Nam♥

Nå skal jeg snart finne sengen, skal jo på kafe og slikt med Maria imorgen! Vi snakkes! Hva har du gjort ikveld?

Andrea

Trening etterfulgt av bading

I dag har jeg hvert på trening i idrettshallen! Jeg hadde sprint, noe som jeg er veldig glad i. Etter treningen ble jeg med broren min, og en kompis på varmt badet. Sykt deilig ♥ Og enda deiligere var det da jeg kome hjem til middag. Vi hadde reker! Nam ♥ Og nå sitter jeg på dataen, og chatter med andrea. Vi skal til Ulsteinvik og handle siste rest av julegavene. Og så skal vi selfølgelig på kafe! 


Har ingen passende bilder til innlegget. Får ikke bildene inn på datan..
Så da ble det ett fra skolecupen i Sykkylven, av meg og Malene!

hvordan var din dag?

kiss Maria♥ 

 

Siste skoledag

Endelig er dagen her, siste skoledag ♥ Gleder meg til jul og skole fri nå! skal bli sinn sykt deilig. Har ventet på dette lenge nå! Så ja, dette kommer til å bli en herlig dag.


De ble ett web bilde, hehe! 

Ha en fin dag alle sammen. kiss maria ♥

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits