Innkjøp (andreamar1a)

Donut

Hei! Jeg har kjøpt meg en donut idag, som de aller fleste jenter har nå for tiden! Har hatt utrolig lyst på en, så i dag, når jeg og Andrea var i Ulsteinvik kjøpte jeg en! Utrolig fornøyd ♥ Har du donut?

Kiss Maria ♥ 

Pakker i posten!!

Heisann! Kom hjem fra Hareid for en stund siden, sluttet tidlig på skolen idag. Vi var i kirka, spiste godis og hadde samling helt til slutt. Etter det dro jeg, Natalia og Sigrid på Napoli og kjøpte oss kebab, nam♥  Sinnsykt herlig med juleferie btw, elsker julen! 

Men over til noe annet, etter vi hadde spist hentet jeg pakkene mine i posten! Var sykt mye å bære, heh. Så søte Natalia hjelpte meg til bussen. Nå skal du få se pakkene jeg bestilte!

Pakke nr.1 - Handelsportal.no


Verdens søteste deksel og nye hørepropper til Iphonen, love it!


 Pakke nr.2 - Makestyle.com


Selvbruning, trenger litt farge på kroppen, så hvorfor ikke? Jeg har aldri vært i ett solarium, og skal heller prøve å ikke gjøre det, så da fåretrekker jeg heller selvbrunung. Skal skrive mer om dette når jeg har testet det ut!'

 

Pakke nr.3 - Elkjøp.no


Speilreflekskamera(!!!) Julegave fra mamma♥ Gleder meg til jeg kan bruke det, 4 dager! Som du sikkert ser nå så er bildene ikke så bra, pga jeg har tatt de med mobilen!

Kjøpte en pakke til fra Nelly, men den viser jeg når jeg har begynnt å bruke nye kameraet.       

Hva synest du om pakkene?

♥ Andrea

 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits