januar 2012 (andreamar1a)

Syk og svak

Hei! Ville bare si at jeg er syk fortiden, så blir litt lite blogging fra meg de neste dagene. Har mye prøver, kamper og treninger jeg også må prioritere! Ha en fin dag!

Andrea

Antrekk

Jeg var så utrolig heldig å få låne nattdress av Silje i natt! Den var så kul, har nødt til å vise den.
Så her er den:

Og det som gjorde hele antrekket, var jo de rosa ku sokkene mine da (haha)!

Dagens frukost også! Hærlig;*

Nå skal jeg gjøre lekser, og se Linni! Ha en fin kveld.
Love from Maria

Min uke

Uff, kjenner jeg får vondt i magen. Har ikke postet ett innlegg denne uken! (i alle fall ikke mer enn ett..) Det er sykt dårlig av meg. Jeg har hatt lyst til å poste ett innlegg å si att jeg ikke har hatt tid, men de blir feil å lyve! For jeg har selfølgelig hatt timer og minutter der jeg har ligget eller sittet i en stol og gjort absolutt ingenting. Men for å si det sånn da, så har jeg hvert opptatt med ett eller annet, stortsett hver dag! Så å si jeg har hatt de travelt er ikke helt feil da. Men jeg skal prøve mitt beste og komme tilbake som før. Og det håper jeg at jeg klarer, for det er så utrolig morsomt å ha en blogg å skrive på, og hvite att det er noen som faktisk leser det jeg skriver og mener.

Forrige lørdag hadde jeg det utrolig gøy i Ulsteinvik med noen herlige!

Lørdagskveld baket jeg, Silje og Andrea en nydelig oreo kake <3 bare synd den var så mektig.. Klarte så vidt ett stykke hver. Dere ser jo allt vi hadde igjen (siste bilde).

Så var jeg i kirka på søndag! Konfirmasjon styr. Og handball kamp senere.

Sittet mye med lekser, og diverse prøver. Fikk forresten igjen karrakterene våre denne uken, og er sykt fornøgd!

Var på ukm i går, sammen med Andrea og Silje!

Så dro vi videre til Silje. Der lagde vi taco og cookies! Jeg og Andrea sov over! Koslig;*
Nå skal vi opp og drikke kaffe, og sikkert spise frukost. Kommer ett innlegg senere i dag!

Love from Maria

Chillin with my caat

Hei dere!

Kom nettopp hjem. Har vært hos Davida en liten stund. Vi møtte drn nye "sjefen" vår. Har nemlig fått oss JOBB. Sinnsykt glad. Aldri hatt det før, så det skal bli gøy. Vi skal først jobbe derr i arbeidsuken for å se hvordan det går! Håper det går fint! Hvor det er kan jeg skrive om senere. Nå er det middag! I <3 POTETBALL

Ha en fin dag alle sammen!
Noen av dere som har jobb?

Meg+skole=?

Hei dere! 

 Nå skal jeg snart dra på trening, har 2 kamper i helgen, så veldig viktig med trening om vi skal greie å vinne. Har nettopp tatt meg en powernap.. Og spist noe frukt. Nam.

Fik tilbake kortet med karakterene fra så lanngt i 9. Jeg var ikke akkurat fornøyd, men skal skjerpe meg! Snittet mitt var høyere en sist gang ihvertfall. Wehuu. Mamma ble heldigvis ikke så skuffet som sist gang, theh.. Men nå må jeg stikke! Snakkes senere!

Hvordan går det med dine karakterer?♥ Andrea

Bilder fra skitur ++

Heisann dere!

Sorry for sinnsyk dårlige oppdteringer fra meg. Skal skjerpe meg (engang..).Er sinnsykt skolelei fortiden, hærlig med helg. Men er så utrolig sliten, lite søvn får jeg også. Er vel en ganske god grunn til og være sliten, eller hva? Helgen har gått i ett så langt, rett etter skolen igår tok jeg og Silje oss en liten skitur. Ble noen fall på oss ja, heh. Senere på kvelden dro vi inn til kjære Maria. Spiste is og koset oss mye. Mer trenger man vell ikke si..

Idag har jeg, Maria, Nikolai og Jonas vært i vik. Vi har vært på kafe og snakket mye! Veldig koselig. Etter det var vi en liten tur til farmor for å spise grøt, før pappa kjørte oss videre til Silje hvor vi har vært helt til nå. Vi baket en hærlig oreo kake, nam. Synd jeg ikke har sans for så mye søt mat fortiden, theh. Har koset meg veldig mye ihvertfall! Imorgen skal jeg opp klokka 08.00 (!!!!!!!!) siden jeg skal i kirken. Skal både synge og være skuespiller i ett drama. Klokkaen 17.00 imorgen skal jeg spille kamp, blir skikkelig stress.. Kommer til og være sinnsykt trøtt. Kom gjerne å se på oss forresten, vi er superflinke! Neida.. Joda!

Men nå må jeg legge meg om jeg skal klare å vokne imorgen, vi snakkes søtinger!

Har du stått på ski i år?
Hva har du gjort sålangt i helgen? 


Søte Silje med ski på bena!


1


2


3 - hahah! 


Silje på vei opp igjen.


Jeg som klarte og ta mageplask rett på bakken med henda i været, sinnsykt vondt faktisk..


Silje knakk staven sin. Buhu.


I farteeen!

Har ingen bilder fra idag, eller har noen på mobilen, men orker ikke og legge de inn! ♥Godnatt. 

Andrea

Ulsteinvik

Nå stikker vi til Ulsteinvik med to søtee <3

Seeyaa!
-M

Trening next

Da stikker jeg på trening, søtinger <3

-Maria

20.jan.2012


Maria♥

18Januar

Hei dere!

Tenkte å titte innom en liten tur før jeg starter på leksene, livet er herlig eller hva? Ska spise middag i 5 tiden, så lurt å få fra meg noe lekser. Tror jeg skal rydde rommet også senere.. Så skal jeg på tensing, drar med meg søte Maria også vettu♥ Nå starter jeg på leksene, ha en fin dag!

Vil gratulere søte LINE med bursdagen idag, glad i deg♥

♥ Andrea

Skolee

Jeg er skole lei, allerede nå. Og jeg tror faktisk ikke jeg er den eneste som er det! Håper jeg da. Dagene mine er slik: lekser-venner-trening! Igår hadde jeg treningsfri så da stakk jeg og Ingrid inn til maya på besøk.

Grønnsaker og dip! Her snakker vi sunn <3

Ingrid ville vere med på bilde!

Nå skal jeg gjøre litt lekser, og så skal jeg på trening! I dag er det 150metere, elsker det. Neida, deilig etter på! Senere har jeg planer om og stikke på tensing, faktisk.

Kom et vakkert bilde av Ingrid, meg og maya på skolen i dag! Men nå må jeg starte på leksene. Ha en fin dag alle sammen.

-Maria

Tidenes brannsår!!

Hei! 

Etter trening kom jeg trillende hjem i min runde bil.. neida. Jeg kom fredlig hjem og dusjet før jeg satt på en pizza. Var nemmlig skrubbsulten. Når den var ferdig, kom jeg bort i ovnen, brant meg altså. Så hadde jeg litt kaldt vann på, så tenkte jeg ikke mer på det. Nå, som er en time etter. Er et punkt på  hånden min helt rødt, sykt å se på. Dere bryr dere kanskje ikke, men jeg jør♥ Her er bildeeeer!


Snill jente som gledet seg til mat.


Brannsåret. Dette er litt sykt for meg, kan ikke huske å ha brent meg før. Men om du ikke bryr deg trenger du heller ikke lese! Godnatt dere♥

♥ Andrea

Sliteen

Akkurat kommet hjem etter en 20 minutters egentrening! Hadde 15x15 intervall, og nå er jeg veldig sliten. Jeg skulle egentlig ha spenst med resten av friidretten i dag, men jeg skal på sånn hjemmegruppe for konfirmasjon! Har hørt det er veldig koselig, så jeg gleder meg.

Har du kjørt 15x15 før?!
-Maria

Skoleeen next

Hallo dere! Nå drar jeg snart til skolen, hadde ingenting godt og spise til frokost, æsj:( Vi snakkes senere!

Blir borte hele dagen

Godmorgen til store og små! 

Nå skal jeg ordne meg, før jeg tar turen videre på kamp. Skal spille 2 kamper idag, skal til og med helt til Sykkylven. Hørest ihvertfall ut som om det er sykt lang vei dit. Igår hadde jeg det kjempekoselig i selskap. Lenge siden så mange jenter har vært samlet. Love that. Nå må jeg stikke, vi snakkes! HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?


Bildet er fra igår.

♥ Andrea Nathalie

Selskap

Er i selskap hos søteste Line!! Bloggest imorgen dere!


♥ Andrea&Maria

Ikke i nærheten av perfekt

Nå for tiden, har jeg hatt en følelse på at noe ikke er som det skal. Jeg føler at det snart kommer til og skje noe stort, men jeg vet ikke hva. For å være helt ærlig, så savner jeg en person nå. En person som har betydd sinnsykt mye for meg gjennom årene som har gått. Jeg savner og ha noen og snakke med, som vet det meste om meg. Jeg er en av de personene so bare setter på smilet og later som om alt er bra. Jeg  som sikker mange andre har opplevd at mange har gått bak min rygg. Den følelsen av at noen du trodde var bestevenne din går og snakker dritt om deg, er ikke noe god. Jeg er også veldig flink til og drite i alt og alle en dag, gjøre mye domt, og angre dagen etter. Jeg håper 2012 blir det beste året noensinne. Men akkurat nå ser det ikke så veldig lyst ut akkurat..

Jeg er glad for at jeg har en venn, som nesten alltid er der for meg. Jeg kan omtrent være meg self 100% med henne. Håper vi forblir venner for alltid♥ Jeg har også en vennine som står meg veldig nær, men når hun får kjangsen til og være med noen kulere og eldre en meg og mine venner, så gjør hun det. Kjipt. Hun ser det ikke selv heller. Og så har vi ei som jeg synest det er litt rart og være med, tenker heletide på at hun skal gå tilbake til sine gamle venner.. Og så er det en søt jente på ca.150 som jer er supah glad i. Kødder heletiden sammen♥ Noen har vel kanskje kjendt seg igjen?

Jeg vil at alt skal bli perfekt, selv om jeg ikke gjør så mye for at det skal bli det selv, men det skal jeg prøve på framover! Skal slutte og snakke stygt, banne, leve sunt og slikt! Skal rett og slett få et bedre liv, og slutte og bry meg opp i hva alle andre mener. 


Hvordan er ditt liv nå fortiden?

♥ Andrea

GeekNå har jeg skrudd varmeovnen på 30, og sitter og gamer sims! Kan det bli bedre?! Ikke etter mine meninger i alle fall. 


Hva gjør du på en trist og kald dag?!
-Maria ♥

Matpakke tips

I dag laget jeg noe veldig godt, mettende og samtidig sunt! Det tar deg bare 15 minutter, og så er det ferdig.

Det du trenger er:
- Grov baguette 150g.
- Salat. Det du ønsker.
- Laks/skinke/kylling. Her bestemmer du også selv. (jeg brukte laks)

Dette gjør du:
1. Stek beguetten din
2. Skjer opp det du skal ha i. Og bland det.
3. Når baguetten er ferdi, kutter du den i to. Tar ut deigen, slik det er plass til salaten!
4. Ta salaten og putt i begge delene.Håper dere ble fristet, og lager dette hjemme.
Er det noe du ikke forstod, eller lurer på, er det bare og spørre!

-Maria

Flink blogger

Ikke sant? Neida. Jeg har ikke  noe motivasjon nå. Orker ikke å ta bilder heller, shit happens. Er så travelt med skole og sånt. Men fra og med imorgen skal jeg blogge hvertfall 1 innlegg om dagen! Jeg lover. 


Bilde tatt 17.Mai ifjor. Vi snakkes imorgen søtinger!

Andrea

Trening!

Nå stikker jeg på trening! Matpakke tips kommer senere.

-Maria

hate to wait


Sitter og hjesper og venter på Maria som spiser. Ska på trening etter det, vi bloggest ikveld! Hva gjør du idag?

♥ Andrea

VIDEOBLOGG KOMMER

I dag skal jeg og Andrea svare på spørsmålene dere har kommet med. Og det blir på video! Så om det er noe mer dere lurer på oss oss, må dere skrive det nå!


uff, grusomt bilde.

Kiss Maria♥

Slaskeeen


Han overtar nesten hele dataen. Søte små(STORE) dyr ja.

Andrea

Sangvideo

Hei! Her kommer sangvideoen, har endelig lært meg og legge ut filmer på youtube. Men måtte gjøre det på en rar måte, haha! Men ja, here you go! 

FLAUT. ikke ta det serriøst da.

♥ Andrea

Dagens outfit!

God morgen dere!

Tenkte bare å slenge inn en liten outfit før jeg tar turen videre til skolen! Ha en fin dag alle sammen!


// Genser og bukse fra bikbok. Smykke fra cubus. Sko fra modo.

Hva synest du?

♥ Andrea

GODNATT


Gonatt til store og små! ♥ Sov godt

♥ Andrea

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

Siden vi er nye på denne bloggen, tenkte vi og kjøre igang en liten spm runde. Vi svarer på det meste! Ikke vær redd. Om du bare skal spør til en av oss, kan du gjøre sånn:

Maria: Hvordan liker du deg på skolen din?

Vist du skal skrive slik begge kan svare, bare driter du i å ta  med noe navn!  

HÅPER PÅ MANGE SPM!!! (maria vet ikke om spm enda..)

♥ Andrea&Maria

 

Ready for selskap!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra treningssamling! Eller akkurat er vel litt feil å si da. For jeg kom hjem for nøyaktig 2 timer sider! Og nå skal jeg i familie-selskap. Så vi snakkest!

Kiss Maria!

Nyttårsballet

Heisann dere!

Kom hjem fra nyttårsball med tensingen for noen timer siden, var sinnsykt koselig. Først var det mat, så var det program og prisutdeling. Etter det var det dans. Jeg danset ikke så mye, men litt ble det jo! På slutten ble jeg sittende og snakke med en koslig gjeng, snakket om hester, skole og blogging. Hehe! Bra noen gidder og snakke om blogg da, hehe. (Ole Jørgen) Bør sjekke ut bloggen hans, kjempe bra!

Har ihvertfall hatt en kjempekoslig bursdag idag. Vi tapte forresten kampen, men la gå. Kommer flere kjangser. Skal jo spille imorgen også. Nå skal jeg ut en tur, ned til naboeen sammen med Silje. Litt sent kanskje, men who cares? Vi bloggest!


Silje og meg.


Ole jørgen og Martine!


Tonje og Silje.


Ole Martin og Kristoffer


cuteee


Holdt på med bordkonkuranse, mitt lag vant begge gangene. ♥love  it


guttaboys daa


Silje og Benedicte


Hva skal man si?


De burde blitt årets parr!!


Linepus


Partyy all night


raveee!Tonje og Robert (og line da)


Tonje, Peter og Meg.


Søteste Ole Jørgeen!


Han fikk også årets antrekk, gratulerer!


♥ Hyggelig

Hva har du gjort ikveld?

♥ Andrea

 

Kampklar!

Hallo dere!

Idag skal jeg spille håndballkamp, årets første. Har jo bursdag også, så det kommer til og bli gøøy! Senere idag er det jo nyttårsball med tensingen. Så etter kampen drar jeg over til Silje for å ordne meg hos hun. Kommer til å ha litt dårlig tid men det får bare gå. Har heller ikke aning på hva jeg skal ha på meg. Så kanskje dere skal få bestemme? Kan legge ut ett innlegg med antrekk om jeg har tid! Men nå skal jeg ordne meg klar til kamp, vi snakkes!

Tusentakk til Maria for det søte innlegget btw. ♥you.
Hva skal du idag?

♥ Andrea

Jenta har bursdag!!

Andrea blir 15 år idag!! Og det feiret vi i går ;* var ute å spiste og kosa oss <3 iloveu dreyya mii! Klarer ikke vente til du er 30!

Bursdags barnet! Jenta mi <3

Jeg skal forresten bort i helga, så det blir ikke noen oppdateringer på meg(tror jeg da)! Jeg skal på treningssamling til Sykkylven, og reiser nå om en halv time! Så jeg må løpe nå!
Vi snakkest!

Ikke glem og legg i gjen en hilsen til Andrea!
Kiss Maria<3

Min siste dag som fjortiss

Hei dere!

Nå skal jeg ta meg en liten powernap, før jeg skal stelle meg og dra videre inn til Maria. Vi finner sikkert på mye rart vi ikveld, hehe. Jeg blir jo 15 imorgen, så må nyte den siste dagen. Tenk da, aldri mer fjortiss liksom. :P?;*. Tulla! Men fjortiss er veel alle en gang i blant. Hehe. Er trøtt jeg nå, snakkes! Hva skal du gjøre ikveld?


♥ Klem fra selveste fjortissgirl97

Første treningen i år!!

Hei!

Skal snart på trening en tur. Første treningen i år, jey. Har nettopp spist middag, og før det tok jeg meg en liten (snakker om minutter) powernap. Det er faktisk sinnsykt deilig. Skulle igrunnen ha øvd til mattetentamen i hele dag, men jeg har faktisk ikke orket. Så som alltid blir det å pugge litt på det inatt. Vet jeg ikke kommer til å få så bra, men jeg klarer meg godt med en 4'er! Da blir jeg suuupeeer fornøyd faktisk. Jeg er uheldigvis en av de som er svak i matte.. Men kan trøste meg med at jeg ikke er den værste i klassen. Hehe. Nå skal jeg gjøre meg klar for trening, snakkes senere eller imorgen. Har du trent i år?

Forresten.. Er det bare med blogg/bloggsoft er helt klikk med? Kan ikke se statestikken engang. Står bare at vi har hatt 2 lesere de siste 30 dagene. Får ikke laste opp de bildene jeg vill heller. Stress.. Har sett at noen toppbloggere me sliter med dette. Håper det ordner seg!!!


Gammelt bilde fordi det klikker...

♥ Andrea

 

Ny mobil!

Som jeg skrev i går, så fikk fikk jeg meg ny mobil! Og jeg har fått en del spørsmål på hvorfor jeg fikk IPhone 4S når jeg for noen uker siden hadde IPhone 4. Haha, hører utskjemd ut! Men min gamle IPhone sluttet og virke, så vi sendte den inn til appel! Og da sa de att jeg skulle få meg en ny telefon, og da ble jeg selvfølgelig kjempe glad. Og da jeg fikk pakken i posten, og såg det var en 4S ble jeg sjokka, fordi jeg var ikke klar over att det var det jeg fikk. Men jeg ble selvfølgelig utrolig glad! Og siden da, har det ikke vert andre enn meg og mitt lille barn! Nemlig, min vidunderlige IPhone 4S!

Her er bare 2 av mange fjortizz bilder! Lovemyself! Hehe, tulla <3

Kommer innkjøp bilder fra tirsdag senere, forresten! Så vi snakkest.

Kiss Maria <3

Ryddet rommet

Heisann dere!

Vil egentlig bare si godnatt og at jeg er stolt av meg selv som har ryddet rommet. Som sikkert noen av mine nærmeste vet så er jeg elendig til og rydde rommet mitt. Ikke bra. Skulle igrunnen ha øvd til tentamen, men får takle en liten merknad imorgen.. Skulle gjøre et helt hefte, stress.. Men ja, her er noen bilder!


Har ikke sett så bra ut på leeenge.. Mangler bare noe bilder og slikt på veggene!


Går jo ikke an å rydde uten musikk. me love♥


GOD NATT ♥

♥ Andrea

Lykke!

Se hva jeg fikk i posten i dag! Endelig var IPhonen min tilbake. Og ikke den gamle, men en helt ny! Blogger om den senere.
Kiss Maria♥

Sliten

Akkurat ferdig med årets første trening! Hærlig ♥ Andrea skal sove over i natt, og så stikker vi til Ålesund å shopper i morgen. Men nå må jeg hoppe i dusjen! Hun er her vert øyeblikk.

Vi snakkest! Kiss Maria ♥

Bilder fra nyttårsaften

Hei!

Var en ganske ok kveld for meg igår. Ble ganske sen i seng ihvertfall, klokken bikket jo 8 før vi sovnet. Jeg og Davida sov altså over hos Natalia. Kjempekoselig. Først var vi litt hos Natalia, så dro vi ut en stund, men det var kjedelig. Så da dro vi inn igjen å spilte alias med Elias og broren til Natalia. Koselig nyttårsaften for min del! Hva gjor dere inatt/igår? 


Lite rakkerer i år..


kuuuuuuuuult


Skål da.

Har du hatt det gøy?

♥ Andrea

 

Nytt år, nye muligheter

Godt nyttår alle sammen! Nå er det 2012, og vi alle har vell våre ønsker og mål om det nye året. Det har i alle fall jeg, hehe! Jeg har ikke postet noen nyttårsfortsettelser, men jeg har vurdert det, og tror ikke det blir noe, men vi for se. Mitt år skal bli helt fantastisk! Dette året har jeg sett fram til lenge. Jeg skal trene mye, dra på stemner, vere mye med vennene og familien min. Og det som er høyde punktet i år er konfirmasjonen min. Gleder meg veldig masse, en hel dag der hele familien min er samlet, bare for meg! Mye god mat, latter, søtsaker med mange hærlige mennesker. Åh, gleder meg ♥ I år skal jeg også til Polen med trinnet, noe som kommer til å bli helt topp! En hel uke med alle vennene mine, og mye annet morsomt/trist. (Kommer mer tilbake til dette senere).Men det kommer også til å bli ett hektisk år. Med mye lekser, forbredelser, prøver osv. Men jeg tror dette kommer til å bli ett hærlig år! Og jeg gleder meg til absolutt allt ♥

 

Hvordan vil du 2012 skal bli?

Kiss Maria♥

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits