februar 2012 (andreamar1a)

Selskap

Regner med mange tror jeg er død, men det er jeg altså ikke! Har bare vert utrolig sløv med blogginga mi. Jeg har blogget, men ikke delt innlegga. Har hatt vinterferie da, og det har vert sykt deilig! Så siden jeg har vert så utrolig dårlig til å blogge, så legger jeg ut bilder fra hele vinterferien senere/i morga!

Hadde forresten bursdagselskap i går! Siden jeg blir 15 år på tirsdag <3 var utrolig koselig å vere sammen med så mange hærlige jenter, her er noen bilder:

Eh, jeg er på hytta, om dere lurte, så de ble bare noen få bilder frå før og etter selskapet! Skal se om jeg får lagt ut noen senere!

Fine mobil bilder? Haha
-Maria

Pakker i posten + gårsdagens innkjøp!

Hei!

Kom hjem fra Natalia for ikke så lenge siden. Jeg og Maria sov over hos henne. Ble ikke så mye søvn, sov i 5 timer eller noe sant, kjenner det i øynene. Nå skal jeg dusje, ordne meg og slikt. Vet ikke helt hva jeg skal idag, men å sitte hjemme orker jeg bare ikke. Kjedelig! Så blir vel kanskje en liten tur til noen venninner eller noe sånt. Nå skal dere få se gårsdagens innkjøg og 2 pakker jeg  hentet i posten igår.

Pakke nr. 1 - NELLY // Søt kjole fra Nelly, ca 300 kr elns


// Converse, all star. 699 .kr. LOVE.

Pakke nr. 2 - MAKESTYLE


// Selvbruning i fargen: Chocolate. 299 .kr

INNKJØP FRA IGÅR.


// Fake converse. 199 kr.

Var på Moa igår, sammen med søstra mi + kidsa. Koselig:-* Nå hopper jeg i dusjen, vi snakkes! HvaSynestDu?

Andrea

Mitt naturlige hår

Jeg, som sikkert alle andre, bruker rettetang ganske mye på håret. Jeg retter ihvertfall håret alltid før jeg skal ut. Viss ikke jeg rekker det, slår jeg til med en stygg tut eller kjører løst hår (som jeg ikke er fan av uten å ha rettet det ut). Jeg føler meg faktisk litt små skitten viss ikke jeg ordner håret skikkelig. Dårlig uvane, man skal jo liksom kunne være normal. Ikke sant? Men vist å rette ut håret er det du trenger for å føle deg bra, hvorfor ikke gjøre det? 

Mitt naturlige hår:Hva synest du?
Bruker du å rette håret mye?

♥ Andrea 

Torsdagskos

Koos;*

-Maria

Boring shit

Sitter å øver på prøve nå, etter server det trening! Ha en fortsatt fin dag!

- Andrea

Sliten til 1000

Har øvd på prøve i så og si hele dag. Har skrevet mange sider om ting jeg sikkert ikke får noe om, jeg skal få minst en 5'er. Er foresten en prøve i matlaging, så det teller veldig mye på karakteren jeg får i faget. Kan ikke si att jeg har merket noe av valentine's dagen, har bare vært sliten. Nå vil jeg sove, godnatt til store og små!:-)'

Bruker du mye tid på å øve?

♥ Andrea

Nettshopping

Hei dere!

Sitter og bestiller meg noe fra nettet nå. Hva det er skal jeg vise dere når det kommer. Vet ikke enda om jeg har penger da, heh.. Men det får jeg fikse. Har 2 uker på meg, ble bare litt under 2 000. Har vært på hjemmebesøk pga konfen, litt koselig da. Denne uken er det mange prøver, det betyr puggingpuggingpugging. Må skjerpe meg når det gjelder skole. Vil ha en bra jobb jeg. Denne uken skal jeg også rydde mitt kjære rom, det er alltid rotete, livet er et slit ass. (neida) Til slutt vil jeg gratulere min kjære klassevennine med ny kjærste♥♥ Til lykke med livet.

Nå skal jeg sove, ha det godt.

♥ Andrea

 

Min helg

Startet helgen min på ungdomskafeen med Andrea og mange andre herlige! Ingen bilder der i fra, desverre!

Lørdags morgen var jeg på trening. Og etter det var jeg i hallen og så på min bror spille fotballcup!

Resten av kvelden tilbringte jeg med Andrea og Silje! Jeg lagde lasagne til de, og vi koset oss med mye godt!

Morsdagen var jeg med familie! Vi spiste tacopai til middag, som var nydelig. Mammas oreokake og mine cookies til dessert!

Haha! Jeg og Andreas lagde reklame.. Familie humor.
Hadde en hærlig dag <3

Hvordan var din dag?

-Maria

Can't wait for summer!!

 


Skal bli den beste sommeren hittil!

♥ Andrea

Dra deg til helvette

Hater deg. Kommer alltid til å gjøre det.

Fuck you abb ;)

Verdens beste blogger

Ikke sant? Har mistet mange lesere.. Skal tro hvorfor? Blogglysten har ikke akkurat vært hos meg i det siste. Skal prve å skjærpe meg, jeg sier det alltid. Men det skjer som regel aldri. Skal prøve å skvise inn et innlegg pr dag ihvertfall, så får vi se! 

Idag fikk jeg plutselig lyst til å blogge, har en sinnsykt bra dag. Fikk igjen en bra prøve, we. Er ikke så ofte det skjer igrunnen. Tangtungen min Nea har også bursdag i dag, blir jo 8 år. Blir jo så stor! Siden de bor i samme hus som meg og mamma, så dro jeg opp før skolen for å spise kake, nam! Laget kake igår til henne, ostekake! Nå skal jeg snart ordne meg, før jeg skal på trening! Vi snakkes senere søtinger!


Ha en fin kveld kjære lesere!

♥ Andrea

 

Slitsom dag

Heii! I dag har det vert en utrolig slitsom dag. Jeg har ikke hvert i ro siden jeg stod opp. Men samtidig har dette hvert en fantastisk dag, har kosa meg masse. Skolen (9 og 10 klasse) har hvert på bondalseidet og stått på ski i dag, og når jeg kom hjem der i fra hoppa jeg i løpe skoene og stakk rett på trening! Så nå kjenner jeg meg ekstremt trøtt og sliteen..

Meg og Natalia gulle! Hun har bursdag i dag, btw! Håpe du fikk en hærlig dag<3

Og så hadde vi jo perfekt ver da! Ikke en sky på himmelen <3 hærlig!

Men nå legger jeg meg, er shit trøtt!
Godnatt alle søte <3

-Maria
(dette innlegget skulle egentlig blitt postet i går)

Skolebildex2

MIn klasse har også tatt skolebilde, så da tengte jeg å dele det med dere. Portrettbilde mitt var grusomt, så det får dere ikke se.. haha! Håper jeg blir heldigere med det i 10ende.


(meg i løpedrakten nederst) ♥


oppe: ingrid (venstre) og meg 
nede: maya (venstre og natalia ♥

 

Nå skal jeg gjøre det jeg er aller flinkest til. Slappe av og ikke gjøre noen ting! Kjenner det skal bli godt med helg ♥
Hva er dine planer for kvelden?

- Maria♥ 

SKOLEBILDENE

Hei dere!

Har tatt bilder på skolen idag, var ikke fornøyd med portrettbildet mitt.. Men klassebildet var helt ok!


♥ (meg nederst til venstre)

Nå skal jeg passe unger før det er middag, vi snakkes senere!

♥ Andrea

En liten smakebit

Hei dere!

Har vært hjemme fra skolen idag, er jo syk.. Men imorgen er det klassebilde så da må jeg rulle meg en tur på skolen.

Siden jeg har vært hjemme har jeg laget til noen rammer med bilder som jeg skal ha på rommet. Gleder meg til jeg skal få de på veggen! Har også laget risboller, nam. Nå skal jeg slappe av litt sammen med søss. Vi bloggest!

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits