mars 2012 (andreamar1a)

FIRST DAY AT WORK

Hei søte dere!

Idag har jeg faktis vært på jobb! Første dagen min med andre ord. Jeg synest det var gøy, men sykt travelt. Du går jo stort sett hele tiden. Men ja, til dere som lurer på hvor jeg jobber, så er det på Valaker i Ulsteinvik, på blåhuset! Fin kafe med mange hyggelige folk. 

Jeg og Davida skulle igrunnen bare jobbe der i arbeidsuken, men så lurte sjefen på om vi ville ha oss jobb, så hvorfor ikkje bare kjøre på! Trenger jo litt ekstra pæng. Hehe. Nå skal jeg hive på meg joggisen før jeg tar meg en liten tur ned til Silje. Vi snakkes! 

Hvordan har din dag vært?


♥ Andrea

Tannlegen snart

Hei dere!

Har nettopp stelt meg og spist frokost. Skulle egentlig ha vært på skolen nå, men siden jeg skal til tannlegen dopper jeg 15 minutter. Badass. Liker egentlig å være på tannlegen, men kan ikke fordra noen av de tannlegene. Idag vet jeg at de kommer til å spør hvorfor jeg ikke har bestilt time før... Jeg har faktisk glemt det, heh. Nå må jeg stikke! Ha en fin dag alle sammen!

-Andrea

Hjemme alene kos

Hei dere!

Jeg kom hjem fra skolen i 14.00 tiden, satt på med en venninne hjem fra busstoppet, snakk om latskap♥ Men det regnet faktisk sykt da, så da er det vell ok. Skjer ikke hver dag lsm. Nå har jeg nettopp spist taco, har laget det selv faktisk, sykt vanskelig, eller hva? Er jo helt alene hjemme her, så da blir det bare mat som jeg liker. Mamma er ikke begeistret for taco, så jeg benyttet kjangsen! Nå skal jeg slappe en stund, se på petter elsker mari, lese blader og slå musikken på! Elsker å ha tid helt for meg selv av og til! Hærlig. Ikveld skal jeg på trening, to viktige kamper i helgen!

Hva skal du gjøre/har gjort idag?


Taco uten disse er noe dritt!!
Andrea

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits