april 2012 (andreamar1a)

Ålesund imorgen!

Hei dere!

Denne helgen har vært ganske så chill, på Fredag kom Bella (hunden min) på besøk. Hun bor hos en dame, gøy å få sett henne! På lørdagskvelden, dro jeg og Silje inn til Maria. Vi fikk besøk av noen kjekke gutter, og egentlig bare tok alt chill! Vi sov jo over hos Maria, så når vi voknet idag, var det sykt med sol ute, herlig! Det var supervarmt, så vi satt oss ut for å nyte det hele. Spilte litt fotball å sånn med broren til Maria, koselig! Etter jeg kom hjem fra Maria var jeg på tur med 2 hunder og tantungene mine. Nå ligger jeg i senga å skal til å sove♥

Imorgen har vi hjemmedag i mat og helse, det innebærer at vi skal lage mat og rydde hjemme. Kjedelig. Siden vi slipper skolen, tar jeg meg en liten tur til byen før jeg begynner på maten og vaskingen. Har hørt det er 50% på hele bikbok, håper det er sant!! Fikk med meg søte Silje, som til og med ville l gå fra skolen 2 timer tidligere for å bli med meg på shopping! Skal bli hyggelig♥ Nå må jeg sove litt, vi snakkes!


Meg og Silje

Hva har du gjort i helgen?

♥ Andrea

Jævlige dager fører til..

Heyhallåå!

Har en dag hver måned som er en drittdag, dette må vere drittdagen i april, kan ikke huske sist det var så jævla mye dritt.  Da jeg kom hjem fra skolen, satt jeg sekken min ute fordi det var så sinnsykt pent vær, nå ikveld fant jeg ikke sekken min, lette en stund.. Men så tenkte jeg, "faen!!! jeg satt jo den ute" Og den var jo sykt våt pga regnet, lurt. Har og en konfirmasjonstale som skal innleveres imorgen, hvem har ikke begynnt ennå? Jo meg. Hehe. Jeg skulle også ta meg en liten powernap i ca 1 time, som plutslig ble til 3, da jeg hadde verdens beste men tristeste drøm.. Hadde matteprøve idag og, gikk til helvette.. æsj. Liker ikke denne dagen! 

Når jeg har drittdager, må jeg bare gjøre noe gøy, så jeg bestillte meg nye sko, haha. Kom bare på det sånn plutslig. Trenger de egentlig ikke, men la gå. Bestillte også noe forrige uke som dere kan få se, elsker alt!


Nr.1 - her  // nr.2 -  her  // nr.3 - her ♥  // nr. 4 - her ♥♥! 

Nr. 1,2 og 3 bestillte jeg forrige uke og nr.4♥ idag!

Hva synest du?

♥ Andrea

Good feeling

Heisann dere! Har nettopp hatt en liten time med egentrening, føles så godt nå! Skal hoppe i dusjen å gjøre litt matte, vi snakkes!

Spørresøndag

Hei dere! Lenge siden sist? heh, jadda. 

Idag har det vært spørresøndag, først dro vi i kirken, så senere på dagen var det fest for oss konfirmanter med familie. Synest dagen har vært koselig jeg, kom hjem fra kirken og sov i noen timer, sovet veldig lite i helgen.. Nå skal dere få se noen bilder fra dagen, håper dere liker det!


Meg og maria i kirken
Nikolai <3<3


Brynjar og Guri!


Meg og bestiee!!


Davida, Maria, meg og Natalia ♥

Hva har du gjort idag?

♥ Andrea

Ei leve

Silje e på besøk, å vi to kosa os veldi mase.

-maryrary

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits