desember 2011 (andreamar1a)

Godt nyttår!!! (etter kl.00.00)


Nå skal jeg til Natalia, vi snakkes!♥ Håper dere får en bra kveld bitches :-******* LOVEUALL 

Mine tanker om nyttårsaften

Noe jeg alltid har ønsket, er å komme bra inn i hvert år. Men det er jo kjedelig og bare sitte hjemme med familien, holde på noen stjerneskudd og sånn.. Får ikke skyte opp raketter engang, heh.. I år skal jeg først feire nyttårsaften hjemme i selskap, så skal jeg videre til en venninne. Vi skal sikkert ut, se på raketter osv. Håper det blir koselig! Jeg synest egentlig at nyttårsaften ikke er så veldig stas.. Blir jo bare ett nytt år liksom? Men joda, funker det! Den beste må jo ha vært 1999-2000 året, haha.. Husker ikke det jeg .. I år skal jeg ta mange bilder til dere! Promise.

I år tenker jeg veldig mye på utøya-offrene. Jeg har sett i avise, på face, blogger og andre plasser at de gruer seg fryktelig til nyttårsaften. Noen av de, har tilogmed måttet fare på kurs, for å ikke bli alt for redde. Jeg sender ihvertfall mabge tanker til de som sliter med dette. Er så trist det som skjedde i sommer..Jeg personlig kjenner ingen av de som ble rammet, men har noen felles venner med noen. Og i tilleg så ble jeg skikkelig tilknyttet til en av de personene som døde.. Satt i flere dager å gråt for han.. Lillevenn♥  

Nå skal jeg prøve å sove for sikkert 5 gang, gonatt!


Hva skal du gjøre på nyttårsaften?

♥ Andrea

GRATULERER MED DAGEN!

Idag har pappa og niesen min bursdag! Så jeg tenkte å skrive et innlegg om det her på bloggen! Gratulerer så mye med dagen, begge to! Kjempeglad i dere!♥ Skal i selskap til Madelen (niesen min) imorgen, også skal jeg på middag til pappa og de på søndag! Blir koselig det! Om en uke (7. januar) er det jo min tur! Gleder meg!

 


Gammelt bilde, iknow!

Når har du bursdag?

♥ Andrea

Sliten

Null oppdateringer fra meg i dag. Unnskjuld, men har hvert opptatt! Tidligere i dag, var jeg hos mormor og morfar, og nå har jeg hvert på varetelling for friidretten. Og det tok jo tid! Så nå er jeg kjempe sliten. Orker ikke skrive mer, går å legger meg. Så skrivest vi ♥

Bare jeg som har hatt en travel dag?

Kiss Maria ♥

Christmas treeHva synest du om bildene?

♥ Andrea

Morgenfugl

Hallo dere! Nå har jeg nettopp våknet... Neida.. Fikk vel aldri lakt meg, thihi. Jeg har sett på frustrerte fruer i natt jeg, og laget en sangvideo til dere. Satt i flere timer og lastet den opp på youtube! Men det gikk jo ikke? Etter den var ferdig, så skulle den behandlest? Og det tokk jo en evighet? Jeg ble rett og slett forbannet og krysset ut hele dritten.. Fml.. Får ikke lastet den opp i sann blogg opplastning heller? What to do?? Trenger hjeelp! 

Nå skal jeg rydde og vaske før mamma våkner! Tenkte og lage en hårvideo også, men jeg får jo ikke lastet den opp anyway.. Krise ass.. Menmen, håper på å være våken til ikveld, må bare få rettet på døgnrytmen min, går jo rett vest dette her. Haha! Så nå skal jeg ikke sove før rundt 22.00-00.00 ikveld! Håper jeg greier det! Skal en tur på besøk til søta Natalia senere også, blir gøøy! Men nå må jeg vel starte på ryddingen! Snakkes senere.Sånn har altså jeg sett ut inatt! 

Hvordan er din døgnrytme?

♥ Andrea

PARTYY

Hei, ville bare si at nå er jeg på party hos mormor og morfar! Love it!Noen nydlige bilder som morfar knipset, kun for dere! 

Hva gjør du ikveld? 

♥ Kiss Maria

Trening is it

I dag har jeg vært på trening. Vi hadde bakke løp, og jeg tror faktisk jeg aldri har hvert så kald før. Det reinet sinnsykt mye! Men utrolig deilig nå som jeg er ferdig da. Jaja, planene mine videre for dagen er enkle, jeg skal slappe av og overnatte med mormor og morfar. Lenge siden, så det blir koselig ♥


Har du trent i dag?

Kiss Maria♥

 

Dårlig blogger

Nå de siste dagene har statestikken bare gått lenger og lenger ned over, dette skyldes dårlig blogging! Så nå er det skjerpings, sant Andrea?! Regner med hun er enig. Vi hadde en utrolig gøy kveld i går, og kosa oss masse, så det var egentlig grunnen til ingen blogging! Eller vi posta jo hvert sitt innlegg da. Høhø, mye å skryte av ♥ I dag skal det bli bedre! Har dere hatt dager med elendig blogging? 

Kiss Maria ♥

Hærlig kveld

Heioghallo. 

Kom hjem fra Maria for en stund siden, veldig koselig. Vi spilte buzz med broren hennes og Håvrad (en venn av broren). Var også en liten tur ned på Napoli for å chille litt med en varm kakao. Etter det kjøpte vi ben and jerry's og dro opp igjen til Maria. Prøvde oss også litt på må gjøre videoen, det gikk ikke så veldig bra akkurat. Men ska prøve og få redigert det lille som er, vist noen er interessert da. Nå skal jeg se noen episoder med frustrerte fruer før jeg slokner. Vi bloggest!


Prøvde å lage må gjøre video, haha.. 


Andreas, Maria og Håvard. ♥♥♥


Nam, is.. synd der ikke var min favoritt sort..


Søte søskenpareet!


Klar for å slå alle i buzz!


Chiller lism


Til slutt spilte vi litt kort.. og...


spiste litt oreo kake, sunneste på lenge ass.


Noen småjenter som vil ha napp? skulle hilse så mye fra Andreas!!

Hvordan har din dag/kveld vært?

♥ Andrea

28.des.2011

NÅ sitter jeg hjemme og venter på andrea. Hun sover så utrolig lenge! Jeg har hvert våken siden klokka 8. Sykt, men lillebroren min skulle spille på grendacupen i hareidshallen. Så da måtte jeg se. Og nå har jeg og mamma akkurat hvert i Ulsteinvik og bytta noen julegaver, og slik! Så nå er jeg hjemme alene, og venter på sovegrisen ♥


ny ring fra glitter, btw!

Hva er dine planer for dagen? 

Kiss Maria♥

Hjemmelaget daim iskrem + oppskrift

I julegave fikk jeg en iskrem maskin fra OBH NORDICA. Den er super smart, og du lager is på 15 minutter!
Dette tilhører iskrem maskinen: to bokser, et lokk, en motordel, bruksanvisning m. 5-6 oppskrifter og en rørepinne!

Det første du må gjøre før du lager is, er å legge de to boksene i fryseren, der skal de nemlig ligge i minst 8 timer. Men der kan de ligge så lenge du ønsker, men etter 8 timer skal de vere klare.

Så det andre du gjør, er å lage iskremen. Pisk fløten, egga (...)
Når iskremen er ferdig laget, tar du den ene boksen ut av fryseren. Slår den uferdige isen i boksen, har på lokket og slår den på.


Slik skal det stå i 5 minutter, for når de minuttene har gått må du ha i daim, sjokolade, non-stop eller det du ønsker ned i isen. Nå som du har hatt i ønskede ingredienser, skal du slå den på igjen, og stå i 10 minutt! Da er isen klar til servering, eller så kan du sette den i fryseren. Slik jeg gjorde.

Oppskrift til daim iskrem (du trenger ikke iskrem maskin):

* 3,4 dl krem fløte
* 4 eggeplommer
* frøene til en vaniljestang
* 70 g sukker
* daim, så mye som du ønsker (jeg brukte 200g)

Denne oppskriften går til begge boksene mine, så det blir 6,4 dl med iskrem. Om du ikke har iskremmaskin lager du den slik:  
pisk fløten til krem. Pisk eggeplommene, frøene og sukkeret til eggedosis. Bland de forsiktig sammen                        og tilsett daim. Så er det bare å sette den i fryseren.

Dette er verdens beste is, etter min mening! Absolutt verdt å prøve den.

Hørtest den god ut?

Kiss Maria♥ 
 

Juleselskap

Unskyld meg, men Dagmar sin feil. Haha! Dagmar har tatt fra oss strømmen to lange dager nå. Men endelig er strømmen her. I går hadde vi vårt årlige juleselskap, men ikke som alle de andre årene, men nemlig i mørket. Det var faktisk veldig koselig ♥Va flink, og baket fire fletteloffer til mamma ♥


Hjemmelaget vaniljeis med daim biter (dette var før jeg tok i daim) ♥


se så søt nisse!


oreokake♥


fjortizz <333 Åh, jeg har så sinnsykt lyst på nytt kamera! Mitt tar bare dritt bilder.

 Har planer om å poste ett innlegg om iskrem maskinen min. Med oppskrift på daim isen min! Kommer senere.

Har dere juleselskap med familie?
 Kiss Maria♥

JEG HATER - DEL 1

- Når folk legger ut bilder av seg selv og skriver under "omg, jeg er så stygg!". Hvorfor i helvette legge ut bilde av deg selv vist du synest det er stygt? For at folk skal skrive at du er pen da eller? Slik du kan skrive "nei, du som er pen pena ;-***********<333333;ppppPPPpp"? lol. haha

- Når jeg f.eks er på en jentekveld eller noe, så er det ei som sier "ånei, jeg er så fet. kan ikke spise mer:(". Ærligtalt altså, men når folk ser at du faktisk nesten ikke har flesk på kroppen så ikke kom med den der! Hadde vært helt greit vist du mente det, men når du vet selv du er tynn, så kan du holde kjeft. 

- Når jeg har laget et sinnsykt bra innlegg, så rett før jeg poster blir alt borte.. Omg ass! Hater når det der skjer! Da giddet jeg faktisk ikke å skrive det på nytt.

- Når f.esk servitører eller noe spør "er du ferdig med dette?", når fatet er helt tomt. haha.

- Når noen i klassen skal rette på alt det læreren gjør feil!! Hvem bryr seg? La nå læreren få skrive eller si litt feil om han/hun vil da! Klikker inn i meg hver gang.. Har noen i klassen sjønner du.

- Når folk ikke ler vist jeg sier noe morsomt.

- Folk som misshandler dyr (mennesker også for all del), kunne faen meg ha slått til de som misshandler dyr.. Fyfaaen ass... Jeg klikker når jeg ser sånt på tv f.esk...

- Når folk har på seg 4 bh'er eller noe sånt, hvor skuffa  blir ikke en gutt når han ser hvordan det egentlig er? lol. 

- Når noen sier " alle sier jo det da!", hvem er alle da? 2 personer?

- Når butikkfolk i butikker nesten presser deg til å kjøpe noe, ærlig talt! Blir jo nesten skremt.

- Når gutter tror du har mensen bare fordi du ikke er i humør, hvor teit er ikke det?

- Jeg hater skole. (neida) Er bare sykt stress iblant ;)

- JEG HATER  SØNDAGER!!!! For da er det skole dagen etter, det føles som siste dagen i livet..

Kjenner du deg igjen?

♥ Andrea

 

Videoblogg på vei!!

Hei! Ville bare si at jeg holder på å laste opp en videoblogg til dere! Tar sinnsykt lang tid å få lastet den opp, pga uværet.. Shitt... Tenkte jeg skulle ut og ta noen bilder av skadene til orkanen, kanskje jeg skal dele noen med dere senere? Ha en fin dag da dere!


Hva skal du gjøre idag?

♥ Andrea

Dagmar

Jeg har aldri opplevd eklere ver, enn det var i går! Det var akkurat som om huset skulle falle sammen, bokstavelig talt. Men siden vi har ett ganske så nytt hus, så var det vel ikke akkurat verst hos oss da! Verre er det med hytta, den er helt ny, pluss den er nesten bare viduer. Men litt koselig var jo det i går da, stearinlys over hele huset ♥
Hvordan var Dagmar mot dere?

Kiss Maria♥ 

Mine mål for 2012

Heisann dere! Tenkte og skrive ned noen mål som jeg skal greie å få til i løpet av 2012.

Få bedre karakterer. Jeg som sikkert mange andre sluntrer unda med skolen av og til, men fra min side har det blitt ganske vanlig for meg og nesten aldri gjøre lekser. Gjør de bare akkurat i siste liten.. Skjerpings asså.

Trene mer. Jeg trener bare noen timer i uken, som er alt for lite. Jeg skal trene mye mer i 2012. Jeg håper virkelig jeg gidder, for trening er noe alle trenger. Så missuneleg på Maria.. Som trener omtrent hver dag..

Ikke gi opp bloggen. Jeg har hatt mange blogger, der jeg bare har slettet, ikke blogget og sånn. Men denne bloggen skal jeg prøve å blogge på helt til jeg ikke årker mer. Bloggen betyr faktisk ganske mye for meg og Maria allerede. Statistikken har faktisk bare godt oppover siden vi begynnte! Det er superkoselig at så mange følger oss!

Få en normal døgnrytme. Ikke legge meg ned for å sove etter skolen, slik jeg blir sittendes oppe til langt på natt hver dag. Burde heller legge meg tidelig, så får jeg mer tid til lekser, venner og trening.

Spare penger!!! Jeg bruker alt for mye penger, både på mat i kantina og på ting jeg egentlig ikke trenger. Hvert 5 plagg jeg kjøper blir omtrent aldri brukt. Huff. Jeg bli flinkere på dette!

Hjelpe til mer. Jeg må virkelig bli flinkere til å hjelpe til med ting. Rydde mer hjemme og sånt. Man kan kalle meg for litt lat av og til, litt veldig lat kanskje?.. SKJERPINGS

LEVE LIVET. Leve livet og kose meg mye! Stå for mine meninger og sånn. Ny stil vil jeg også ha. 2012 skal bli ett digg år!!♥♥


Hva er dine mål for 2012?

♥ Andrea

 

Hærlig


Har ikke ord hvor hærlig dette er! Jeg og Andrea har blogget i en uke nå, og vi har passert 100 lesere daglig. Trodde aldri vi kom til å komme oss så lang, eller ikke på så kort tid i alle fall! Dette gjør lysten til å fortsette med blogging i lang tid, veldig stor! Tusentakk alle søte ♥ Vi ligger faktisk på 2. plass i Hareid også! Åh, hærlig.

Kiss Maria ♥

Bildedryss

Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg fikk, og hadde en kjempe fin dag med familien min ♥ Her kommer noen blider fra i går! 


Slik startet altså dagen..


her er familien, før middagen ♥
 

eneste bilde som ble "seriøst"


før vi åpna gaver.

tulle gave, fra pappa! 1 av mange.


pappa ♥


nam, godteri fra kjærsten!


Fikk også verdens fineste ring! Også fra kjærsten ♥¨


gavene fra andrea! Kjempe fornøyd!


Iskrem maskin! Jeg skal lage is i dag, ofc!

Denne julen fikk jeg mest penger og gavekort, men det var det jeg ønsket meg aller mest, så er kjempe fornøyd med det! Og jeg er selfølgelig like glad for alt jeg har fått. Tusentakk til alle vennenen og familien min for alt sammen ♥ Nå skal jeg hive på meg treningskle, ut og jogge og der etter styrke trening. 

Hvordan var din dag?

Kiss Maria ♥

 

 
Så sinnsykt fint!!

Må bare dele en video med dere, kanskje dere har sett/hørt den før. Men denne jenten er utrolig flink og synge. Dere bør høre hele. Mammaen hennes lærte henne å synge, og da hun jenten var 5 år, fikk moren kreft. Moren døde når datteren var 7 år, og deretter har hun laget sanger. For en stemme ass!! I tilleg er hun så utrolig sterk! Nå er hun rundt 13 år. Håper dere tar dere tid til og høre noen sanger.♥

Hva synest du?

♥ Andrea

Bilder fra dagen

Hei, jeg har hatt en ganske ok jul. Har ikke hatt så mye julestemning, men det beste er vell å kose seg med venner og famile, å ikke minst og glede andre. Jeg elsker å glede andre! Vi spiste først middag og slikt hjemme, så dro vi til foreldrene til Morten (kjærsten til søsteren min) og opnet pakker og spiste desert! Årker ikke skrive så mye, så dere kan heller få en hel hau med bilder. Hvordan har din jul vært?


Glad baby♥


Søt baby som venter på mat.


Koselig bord, men var nokk ikke jeg som pyntet det..


To søte jenter som roper etter mat, namnamnam.


Mamma og Madelen som er stappmette.


Mor og datter som er klar til å dra


Søte Lena og mammaen hennes som åpner pakker, wiheeuuu.


Madelen som ikke helt forstår hva hun ska gjøre med pakker..


Fikk verdens fineste bilde med Marianne, som er mammaen til Morten! Hun er så flink til å lage bilder og slikt, elsker dette bilder! Tusen takk♥

Nå har dere fått se de beste bildene, var mange! Hva synest du? Men orker ikke mer, vil sove! Godnatt!

♥ Andrea

Ready


Da er jeg klar for kvelden!

Ha de gøy alle sammen.

Kiss Maria ♥

Juleaften

God jul alle sammen. Nå er jeg våken, og klar til fering, neida. Sitter sminkeløs med håret i taket!


Er skummelt hvor fort tiden har godt i år, nå er siste gaven på kalenderen min borte.


Som hvert år er det skattejakt hver lørdag, i desember.


Her ligger gaven min, får alltid litt større gave på juleaften. Idag fikk jeg mini ski og julestrømpe.


I dag var det jeg og Andreas (lillebror) som stod opp først. Vi lagde frukost til mamma og pappa! Og det klarte vi uten krangling, nesten i så fall! heh. 

Nå har jeg planer om å stelle meg. Må se litt bra ut på juleaften! Så har jeg planer om og bli med mamma i kirka, siden jeg skal konfirmerest i år og sånt. Og så er det vel bare kos med familien igjen ♥ Julemiddag, godteri, gaver og så skal vi opp til søskenbarna en tur i kveld! Kommer til å bli en fin julefeiring! Kos dere alle sammen i dag.

Hva skal dere i dag?

Kiss Maria♥

 

Lillejulaften - bilder

Hei, idag har jeg bare chillet! 


Jeg var hjemme alene så jeg laget grøt, nam. Men fy så lang tid det tar, omg.Så fikk jeg plutselig lyst til å vaske, så jeg vasket hele kjøkkenet. Selv om det var rent fra før.. Jeg burde vasket rommet i steden, haha.

Pyntet også ja? heheOg så har jeg kjørt rundt med gaver, snakket i telefon, sett filmen, spist godteri, drukket brus.. Og litt mer sånne ting! 

Hva har du gjort idag?

Andrea

 

Jul i hjemmet

Godkveld til alle ♥ Nå er det deilig å vere ferdig med julenisse jobben. Har kjørt rundt til venner og familie med gaver! Slitsomt, men koslig er det jo selfølgelig. Mange har vel tradisjon å spise risgryn grøt juleaften, men vi har spist i dag! Så lille julaften er en grøtdag, her i familien. Også dette med pynting av juletreet, vi pynter det alltid lille juleaften. Så det skal vi gjøre nå snart! Mye jobb, siden vi har ett 4 meter høyt juletre!


Hadde ikke gjort noe med litt snø. Her regner det. Wihu, hærlig jul!

 

hvordan har deres dag hvert?
Kiss Maria♥
 

Må gjøre video?

Hei! Vi tenkte å ha en må gjøre video snart. Har du tips til hva rart vi kan finne på i videoen? Vi gjør det meste ass! Skriv en kommentar om hva du synest vi burde gjøre! 

Hva skal vi gjøre?

♥ Andrea&Maria

I Want It That Way

 Blir aldri lei av denne sangen, den er så nydelig ♥
Men nå stikker jeg ut å jogger, så snakkest vi senere!

Hva synest du om sangen?

Kiss Maria ♥ 


 

Donut

Hei! Jeg har kjøpt meg en donut idag, som de aller fleste jenter har nå for tiden! Har hatt utrolig lyst på en, så i dag, når jeg og Andrea var i Ulsteinvik kjøpte jeg en! Utrolig fornøyd ♥ Har du donut?

Kiss Maria ♥ 

Kjipt ass..

Heisann!

Kom hjem fra vik for en liten stund siden, fikk kjøpt siste julegavene og slikt, sinnsykt herlig å endelig være ferdig. Neste år tror ikke jeg at de blir kjøpt til venner, bedre å bare ha en jentekveld eller noe der alle kjøper/lager noe og har med seg. Eller kanskje fare på en liten hyttetur? Hehe. Jeg og maria møtte foresten på Davida, brorene og moren hennes på en kafe, kjempekoselig! Vi satt en stund og snakket med dem, moren til Davida er kul! Du burde møte henne ass! 

Og så er det noe jeg gjerne vil fortelle dere.. nemlig.. TENK AT DET ER 22. DESEMBER DA??? 2 DAGER SÅ ER DET JUL???? jeg klarer ikke tenke det, har ikke julestemning. Jeg synest det er litt sinnsykt jeg.. Da jeg  var mindre, hadde jeg så syyyyk julestemning hvert år, det er trist at det skal forsvinne etter som du blir eldre.. Pakkene blir kjedligere og sånn.. Kjipt ass.. Men må vel bare leve med det! Flere som kjenner seg igjen foresten? 


Davida og Stian, kulestee! Er desverre ingen bilder av mammaen til Davida :(


Ryper på shopping.


Jeg og Maria fant de kuleste pelskåpene ever, haha. (ikke ekte pels)


Kuleste smykket da! Synd det er julegave da.


Søta som er glad for å være ferdig, men som ikke liker å bruke penger.

Hvordan har din dag vært?

 Andrea

 

Ulsteinvik
fin, hehe! Håper virkelig jeg får speilrefleks i julegave. Dette hadde gjort alt så mye enklere.

Men ja, nå er jeg klar til å gå ned til bussen. Jeg og Andrea skal som sagt, til Ulstein vik! Vi skal kjøpe inn rester av julegaver, og dra på kafe ♥  Tror det kommer til å bli veldig koslig!

Hva er dine planer for dagen?
Kiss Maria ♥ 

Litt tidlig å pakke opp gaver kanskje?

Hello there! Nå har jeg nettopp sett noen episoder av Frustrerte fruer sammen med mamma, kjempekoselig! Hun har også godt motevisning for meg, kjøpt seg nye klær idag, som skjer stadig vekk her om dagen. (neida).. (joda). Jeg har også pakket inn noen julegaver, og opnet en.. Jeg klarer bare ikke vente, sorry mamma. Kan vel ikke være så vansklig å vite hvilken? Joda, den beste, altså speilreflekset. Såklart. Dumme meg. Men skal selvsagt(?) pakke den inn igjen som om den aldri har blitt opnet. I'm smart you know. 


Flotte julegaver? Jada. Jeg er jo expert på å pakke inn ting sjønneruuuu!!


Kameraet hadde jeg faktisk pakket inn med gullpapir og flott band rundt. Bare synd jeg ikke klarer og vente, mamma skulle ha gjemt gaven. Men joda, jeg elsker jo det så♥


Har spist pizza også, siden dere bryr dere så fælt.


Nå chiller jeg med min beste venn (min søte data) og drikker iste. Nam♥

Nå skal jeg snart finne sengen, skal jo på kafe og slikt med Maria imorgen! Vi snakkes! Hva har du gjort ikveld?

Andrea

Trening etterfulgt av bading

I dag har jeg hvert på trening i idrettshallen! Jeg hadde sprint, noe som jeg er veldig glad i. Etter treningen ble jeg med broren min, og en kompis på varmt badet. Sykt deilig ♥ Og enda deiligere var det da jeg kome hjem til middag. Vi hadde reker! Nam ♥ Og nå sitter jeg på dataen, og chatter med andrea. Vi skal til Ulsteinvik og handle siste rest av julegavene. Og så skal vi selfølgelig på kafe! 


Har ingen passende bilder til innlegget. Får ikke bildene inn på datan..
Så da ble det ett fra skolecupen i Sykkylven, av meg og Malene!

hvordan var din dag?

kiss Maria♥ 

 

2 Juleantrekk

Hei, tenkte jeg kunne legge ut tips til hva man kan ha på seg på julaften! Håper dere liker det.

Antrekk nr.1 :Rød veske fra ebay - link, sko til høyre fra Nelly  - link, sko til venstre fra Nelly - link, kjole fra Nelly - link   

 

Antrekk nr.2:


Kjole fra Nelly - link, sko fra Nelly - link, finner ikke igjen linken til vesken.

Hvilket antrekk likte du best?

♥ Andrea 

Day 1

10 ting om meg selv, er det første jeg skal skrive. Så da er det vel bare å starte da:

 

1. Mitt hele namn er Maria Håbakk Rise

2. Har sydd i haken en gang, og det er bare noen mnd siden. Jeg tryna på sykkel, hehe kloms! 

3. Jeg har holdt på med friidrett i snart 7 år, og jeg elsker det fortsatt.
 
Veidekkelekene 2011

4. Det er en jente her i verden som jeg stoler 110% på, og som jeg har kjendt siden jeg ble født. 

Ingrid Brubakk Grimstad ♥

5. Jeg er veldig opptatt av trening og va jeg putter i munnen. (bortsett fra nå i juleferien)

6. Jeg har vert sammen med kjæresten min i snart 9 mnd!

Fredrik Andresen, jeg elsker deg ♥

7. Venner, kjærsten og familien betyr utrolig mye for meg. Jeg kunne ikke ha byttet dem ut mot noe!

Dere betyr ufattelig mye ♥

veldig gammelt bilde, men dette er altså hele familien min ♥

8. Jeg hadde ett veldig lavt snitt på skolen i 8 ende, men i år har jeg skjerpet meg veldig.
   Gleder meg til å få tilbake karrakterboken min!

9. Andrea er en av mine nærmeste venninn er, som betyr veldig mye for meg.

10. Hverdagene mine har hvert veldig hektiske, og har hvert omtrent slik: skole, trening, lekser/prøveøving.

 

Det er helt sikkert ting, jeg burde ha skrevet i stenden for dette, men jeg kommer desverre ikke på noe i farten.

Men håper dere ble fornøyde, uansett!

Ha en nydelig dag. Kiss Maria ♥
 


 

 

15 days challenge

Godmorgen ♥  Tengte att siden vi har ny blogg, og att dere vet veldig lite om både meg og andrea, så hadde de vert utrolig greit med en 15 days challenge. Da får dere vite en god del!

 Day 1: 10 ting om meg selv
Day 2: Mobilen min 
Day 3: Favoritt sanger
Day 4: Sminkepungen min
Day 5: Neglelakkene mine
Day 6: Favoritt plagg
Day 7: Siste bilde jeg tok
Day 8: Bilder fra da jeg var liten
Day 9: 5 blogger jeg leser
Day 10: 10 ting jeg ikke kan leve uten
Day 11: Profilbildet mitt på Facebook
Day 12: Ting du kanskje ikke viste om meg
Day 13: 5 ting jeg kunne byttet mot penger
Day 14: Det siste jeg kjøpte
Day 15: 10 ting jeg hater

Jeg starter senere! Ha en fin morgen videre alle sammen.
Kiss Maria ♥
 

U smile, I smile

♥ kiss Maria

Pakker i posten!!

Heisann! Kom hjem fra Hareid for en stund siden, sluttet tidlig på skolen idag. Vi var i kirka, spiste godis og hadde samling helt til slutt. Etter det dro jeg, Natalia og Sigrid på Napoli og kjøpte oss kebab, nam♥  Sinnsykt herlig med juleferie btw, elsker julen! 

Men over til noe annet, etter vi hadde spist hentet jeg pakkene mine i posten! Var sykt mye å bære, heh. Så søte Natalia hjelpte meg til bussen. Nå skal du få se pakkene jeg bestilte!

Pakke nr.1 - Handelsportal.no


Verdens søteste deksel og nye hørepropper til Iphonen, love it!


 Pakke nr.2 - Makestyle.com


Selvbruning, trenger litt farge på kroppen, så hvorfor ikke? Jeg har aldri vært i ett solarium, og skal heller prøve å ikke gjøre det, så da fåretrekker jeg heller selvbrunung. Skal skrive mer om dette når jeg har testet det ut!'

 

Pakke nr.3 - Elkjøp.no


Speilreflekskamera(!!!) Julegave fra mamma♥ Gleder meg til jeg kan bruke det, 4 dager! Som du sikkert ser nå så er bildene ikke så bra, pga jeg har tatt de med mobilen!

Kjøpte en pakke til fra Nelly, men den viser jeg når jeg har begynnt å bruke nye kameraet.       

Hva synest du om pakkene?

♥ Andrea

 

Juleferie!

Nå er det endelig juleferie, noe som jeg har ventet lenge på. Utrolig deilig ♥  Har akkurat kommet hjem fra skolen, sammen med kjæresten min! Nå sitter vi under ett pledd, og snart skal vi lage oss mat. Omelett, Fredrik (kjæresten min) lager seriøst verdens beste omelett! 


hah, kjærste kos ♥

ha en fin dag videre.  kiss Maria ♥

 

Siste skoledag

Endelig er dagen her, siste skoledag ♥ Gleder meg til jul og skole fri nå! skal bli sinn sykt deilig. Har ventet på dette lenge nå! Så ja, dette kommer til å bli en herlig dag.


De ble ett web bilde, hehe! 

Ha en fin dag alle sammen. kiss maria ♥

While you're hating..

While you're hating your life just because you can't get what you want. Remember that someone is praying to have a life like yours.

 ♥ Love from Andrea

Juleball 2011

Som dere sikkert ikke er klare over, så har vi nettop hatt juleball på skolen. Og det var før vi lagde denne bloggen, så vi har ikke fått lagt ut bilder! Så det var akkurat det jeg hadde planer om å gjøre nå ♥


Meg og Nikko


Meg og Andrea


Meg, nikko, andrea og kongeen 


ingrid og meg 


silje, meg og andrea


The best bitches!


ett skrytebilde måtte selfølgelig vere med. fikk prisen årets miss sporty ♥

Og så avslutter vi med ett nydelig ett:


 Håper dere likte bildene, det var en koslig kveld, med mange hærlig folk!

Ha en fin dag videre, så snakkest vi.
kiss Maria♥ 
 

Rot i designet

Vil bare si at nå og i dagene fremover, kommer det til å bli litt rot i designet. Skal prøve å få lage bloggen litt proff skjønner'u. Men så da vet du det!

♥ Love from Andrea

Godmorgen

Klokken nærmer seg halv åtte, og jeg skal snart gå til skolen. I dag er det den siste skoledagen med fag, før jule ferie. Takk gud for det! Skolelei. Så de skal bli utrolig deilig med ferie nå, og bare gjøre ingenting! ahh ♥

Tengte jeg skulle fortelle dere en ting om meg selv, nå som jeg har skrevet det første innlegget på bloggen. Og det er ikke noe verre enn at jeg er sinnsykt slipp hendt. En veldig negativ til med meg, egentlig.  Jeg mister nesten alt jeg holder i henda! Og da gjelder dette spesielt mobilen min. stakkar♥ På lørdag mista jeg den i gulvet (1 av 1000 ganger) , og nå er den knust innvendig! So ingen mobil på meg i jula. Buhu.

 nnå må jeg få i meg noe å spise, å løpe til skolen! snakkest.
kiss maria♥ 

heiheihei

Hallo! Her sitter jeg klokken halv 3 på natten, og ikke får sove. Hva sker liksom? Imorgen er en viktig skoledag, så håper på å vokne til rett tid imorgen, kan ikke forsåve meg for 2 gang.. Akkurat nå kjeder jeg meg sinnsyyykt, så det beklager jeg. Sitter foresten og leser teenager post's på we♥it, har ikke annet å gjøre.. Eller skulle vel egentlig fått gjort lekser til imorgen,  men neida. Jeg er l a t.. Nå skal jeg forsette og lese, lykke til med mitt liv lsm, hei dårlige karakterer♥ Kos dere videre inatt da folkens! 

♥Love from Andrea

 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits