Mål & Meninger (andreamar1a)

Nytt år, nye muligheter

Godt nyttår alle sammen! Nå er det 2012, og vi alle har vell våre ønsker og mål om det nye året. Det har i alle fall jeg, hehe! Jeg har ikke postet noen nyttårsfortsettelser, men jeg har vurdert det, og tror ikke det blir noe, men vi for se. Mitt år skal bli helt fantastisk! Dette året har jeg sett fram til lenge. Jeg skal trene mye, dra på stemner, vere mye med vennene og familien min. Og det som er høyde punktet i år er konfirmasjonen min. Gleder meg veldig masse, en hel dag der hele familien min er samlet, bare for meg! Mye god mat, latter, søtsaker med mange hærlige mennesker. Åh, gleder meg ♥ I år skal jeg også til Polen med trinnet, noe som kommer til å bli helt topp! En hel uke med alle vennene mine, og mye annet morsomt/trist. (Kommer mer tilbake til dette senere).Men det kommer også til å bli ett hektisk år. Med mye lekser, forbredelser, prøver osv. Men jeg tror dette kommer til å bli ett hærlig år! Og jeg gleder meg til absolutt allt ♥

 

Hvordan vil du 2012 skal bli?

Kiss Maria♥

Mine mål for 2012

Heisann dere! Tenkte og skrive ned noen mål som jeg skal greie å få til i løpet av 2012.

Få bedre karakterer. Jeg som sikkert mange andre sluntrer unda med skolen av og til, men fra min side har det blitt ganske vanlig for meg og nesten aldri gjøre lekser. Gjør de bare akkurat i siste liten.. Skjerpings asså.

Trene mer. Jeg trener bare noen timer i uken, som er alt for lite. Jeg skal trene mye mer i 2012. Jeg håper virkelig jeg gidder, for trening er noe alle trenger. Så missuneleg på Maria.. Som trener omtrent hver dag..

Ikke gi opp bloggen. Jeg har hatt mange blogger, der jeg bare har slettet, ikke blogget og sånn. Men denne bloggen skal jeg prøve å blogge på helt til jeg ikke årker mer. Bloggen betyr faktisk ganske mye for meg og Maria allerede. Statistikken har faktisk bare godt oppover siden vi begynnte! Det er superkoselig at så mange følger oss!

Få en normal døgnrytme. Ikke legge meg ned for å sove etter skolen, slik jeg blir sittendes oppe til langt på natt hver dag. Burde heller legge meg tidelig, så får jeg mer tid til lekser, venner og trening.

Spare penger!!! Jeg bruker alt for mye penger, både på mat i kantina og på ting jeg egentlig ikke trenger. Hvert 5 plagg jeg kjøper blir omtrent aldri brukt. Huff. Jeg bli flinkere på dette!

Hjelpe til mer. Jeg må virkelig bli flinkere til å hjelpe til med ting. Rydde mer hjemme og sånt. Man kan kalle meg for litt lat av og til, litt veldig lat kanskje?.. SKJERPINGS

LEVE LIVET. Leve livet og kose meg mye! Stå for mine meninger og sånn. Ny stil vil jeg også ha. 2012 skal bli ett digg år!!♥♥


Hva er dine mål for 2012?

♥ Andrea

 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits