Vi hater (andreamar1a)

JEG HATER - DEL 1

- Når folk legger ut bilder av seg selv og skriver under "omg, jeg er så stygg!". Hvorfor i helvette legge ut bilde av deg selv vist du synest det er stygt? For at folk skal skrive at du er pen da eller? Slik du kan skrive "nei, du som er pen pena ;-***********<333333;ppppPPPpp"? lol. haha

- Når jeg f.eks er på en jentekveld eller noe, så er det ei som sier "ånei, jeg er så fet. kan ikke spise mer:(". Ærligtalt altså, men når folk ser at du faktisk nesten ikke har flesk på kroppen så ikke kom med den der! Hadde vært helt greit vist du mente det, men når du vet selv du er tynn, så kan du holde kjeft. 

- Når jeg har laget et sinnsykt bra innlegg, så rett før jeg poster blir alt borte.. Omg ass! Hater når det der skjer! Da giddet jeg faktisk ikke å skrive det på nytt.

- Når f.esk servitører eller noe spør "er du ferdig med dette?", når fatet er helt tomt. haha.

- Når noen i klassen skal rette på alt det læreren gjør feil!! Hvem bryr seg? La nå læreren få skrive eller si litt feil om han/hun vil da! Klikker inn i meg hver gang.. Har noen i klassen sjønner du.

- Når folk ikke ler vist jeg sier noe morsomt.

- Folk som misshandler dyr (mennesker også for all del), kunne faen meg ha slått til de som misshandler dyr.. Fyfaaen ass... Jeg klikker når jeg ser sånt på tv f.esk...

- Når folk har på seg 4 bh'er eller noe sånt, hvor skuffa  blir ikke en gutt når han ser hvordan det egentlig er? lol. 

- Når noen sier " alle sier jo det da!", hvem er alle da? 2 personer?

- Når butikkfolk i butikker nesten presser deg til å kjøpe noe, ærlig talt! Blir jo nesten skremt.

- Når gutter tror du har mensen bare fordi du ikke er i humør, hvor teit er ikke det?

- Jeg hater skole. (neida) Er bare sykt stress iblant ;)

- JEG HATER  SØNDAGER!!!! For da er det skole dagen etter, det føles som siste dagen i livet..

Kjenner du deg igjen?

♥ Andrea

 

Andrea&Maria


Hei! Vi er to jenter på 14 og 15 år som heter Maria og Andrea. Vi kommer fra en liten plass som heter Hareid, som er utenfor Ålesund. Vi blogger om hverdag, mote og det som ellers falles oss inn. Legg gjerne igjen en kommentar..

+ Legg meg til som venn

Kategorier

Arkiv

Favoritter

Design laget av

Image and video hosting by TinyPic
hits